Vuosi 2011 kului aika tiukasti lasten neuleiden parissa. Nyt on niiden aika. Useamman paidan tai neuletakin neuloin lapsille. Aikuiskokoa neuleissani oli lähinnä sukissa ja lapasissa. Sekä tuli tehtyä se kietaisupaita ihelleni, enkä oo vielä sitä käyttänyt...

Tilastot on vähän sekaisin, yllättäen. Mie oon kirjannut vähän sinne sun tänne, enkä mihinkään oikein kunnolla. Vuonna 2011 neuloin/virkkasin 4 kg 243 g. Yllätyin. Vuonna 2010 pääsin 2 kg 491 g langankulutukseen, joten parannusta tuli.

Nyt lankavarastoni on 5 kg 467 grammaa. Jos neuloisin vain varastolangoista tämän vuoden ja olisin yhtä noheva neuloja kuin viime vuonna, miulta melkein loppuisi langat. Tuskinpa niin käy. Aion ostaa lankaa, jos sitä tarvihen johonkin tiettyyn työhön, mutta hamstraamiseen en ala. Mietin, että voisin hamstrata 7-veljestä ja Nallea, ne kun on miun peruslankoja, mutta ainakin seiskaveikkaa oli sen verran varastossa, että on miulla niissäkin neulomista. Nallea on vähemmän, mutta enpä usko, että sekään pääsee loppumaan vuoden kuluessa.

Ristipistoilussa valmistui yksi isompi taulu, mäyristaulu. Se on jo kehystettykin. Viime vuoden puolella sain pistelyosuuden tehtyä myös talotyöstä, mutta se vaatii vielä viimeistelyn, jonkun muun kuin tauluviimeistelyn, joten se ei ole vielä valmis. Jostain syystä jos kehystytän työn, työ on valmis pistelyosuuden jälkeen. Jos taas työ vaatii muuta viimeistelyä, työ on valmis vasta viimeistelyn jälkeen. Ota miusta sitten selvää!

Kansallispukupuolella jatkan kirjontoja. Menee varmaan vielä tää vuosi...

Tälle vuodelle toivon saavani tytön kastetaulun valmiiksi. Neulontapuolella teen mitä tykkään. Varmaan lapsipainoitteinen linja jatkuu, ainakaan ei oo mitään hinkua neuloa ihelleni sukkia tai lapasia suurempaa. Se kietaisupaita vieläkin kaihertaa ;) Ja on se niin hidastakin tähän kokoon neuloa, lapsille saa valmista sutjakammin. Vaikka eihän se valmistuminen pääasia miulla oo, se matka on kiva myös!