Olipa viime yö aika uneton. Kun välillä ei saa nukuttua niin ei. Onneksi tänään voi ottaa päivätorkkuja, että sama kai se jos yöllä sitten onkin valvonut. Ja kun valvotti katoin telkkaria myöhään ja virkkailin.

 

Verhokapat virkattuina

Ohje: mallivirkkaus Debbie Stollerin kirjasta Koukussa, s. 66 V-silmukka

Lanka: Novita Malibu

Koukku: 4,5 mm modernin muotoilun omaava metallinen koukku

Koko: 16 cm x 180 cm, 16 cm x 60 cm

Langankulutus: 292 g ja 111 g. Yhteensä 403 g

Aloittaessani epäilin langan riittävyyttä, mutta kyllähän tuo riitti, vähän jäi vielä jäljelle, mutta ei kuitenkaan niin paljoa, että saisin esim. nirkkoja virkattua verhojen alareunoihin. Langantuhoamisprojektini suorastaan onnistui.

Virkkasin nuo ripustuslenkit samalla. Oli paljon mukavampi noin tehdä, ei tarvinnut enää kiertää koko kappaa ympäri ja pelätä langan loppumista kesken viimeistelyn. Nähtäväksi vielä jää milloin verhot ovat paikoillansa. Pitäisi ne vaijerit virittää, eikä viittisi likaisiin ikkunoihin uusia verhoja laittaa. Jotenkin se on takaraivossa, että ekaksi on pestävä ikkunat ennen kuin vaihtaa verhot. Sitten homma jäisi keväämmälle, reilusti keväämmälle, että en oo ihan varma maltanko oottaa niin kauaa.

Oon myös ommellut eilen ja vähän tänään. Kuvittelen jatkavani huomenna ja saavani jotain lisää aikaan, joten en viitsi/jaksa kuvailla ompelusaavutuksiani vielä. Vaippalinjalla mennään, ei sen kummempia ompeluksia.