Päivän säätilanne kirjattu jälleen otsikkoon.

Tarveneulonta on tuottanut tulosta. Taloudessamme on kyllä useampikin pari lapasia, mutta vaan yhdet on tuolla pienimmällä. Hää siis tarvihti uudet ennen kuin mie hävitän ne ainokaiset.

Pienelle ihmiselle lapaset

Ohje: Novitan lapastaulukosta silmukkamäärä, muuten vanhasta muistista

Lanka: Isoveli colori

Puikot: 5 mm sukkikset

Langankulutus: 39 g

Sopivat tuli. Luulin taas, että liian isoa pukkaa, mutta pyh. Hyvin toimivat. Tai siis ovat sopivat käyttöön tällä hetkellä. Paksuthan ne on leikkeihin vielä, mut rattaissa istuessa voivat ollakin kivat. Metalliset puikot aiheuttivat pahennusta olohuoneessamme, hirvee kilinä -kommenttia kuulin. Samaa mieltä olin.

Kansallispukukurssi on taas alkanut. Vähän epätoivoiselta tuntui. Harjoituksia teen nyt, ronkkauskirjonta on lajina. Kun ei ossaa eikä ymmärrys riitä, ni minkäs tekkee, muuta kun harjottellee. Sitkeesti aion harjotella. Pari ahaa-elämystä oon kokenut, tänään viimeksi. Ehkä se siitä sitten alkaa sujumaan. Pitää harjotella ja saaha vähän varmuutta ennen kuin rupean oikeeseen kankaaseen turaamaan. Ettei mee vaivalla väännetty reikäommel turhuuteen. On se jännittävää ja hermoja raastavaa. 

Nyt on pitkälahkeisten villahousujen tarve. Siis pienellä ihmisellä on. Ylipäänsä ei oo enää kun yhet sopivat villurit ja nekin tietty lyhytlahkeiset. Hankin hahtuvaa ja nyt on villurit puikoilla, yhtä lahetta vailla valmiit. Sen jälkeen se suurin vaiva: peseminen, lanoliinikylpy ja kuivattaminen.