Luulin, että on kovinkin aurinkoinen keli, mutta pilvistä tuolla tällä hetkellä näyttäisi olevan. Tuulee kyllä sen verran kovaa, että pilvet voi taas kohta hävitäkin. Se tästä säätiedotuksesta tällä kertaa.

Kettutyö kehyksissä, vihdoin

Juu, nyt on kettutyö kehyksissä ja kotona. Kerkesi olla kehystämössä sen kuukauden päivät ennen kuin eestyin hakemaan. Tosin siinä välissä kerkesi perhekoko kasvaa yhdellä ihmisellä. Ennen kuin kettutyö kehystämöön asti pääsi, niin se oli vuoden päivät miulla pisteltynä. Olipa pitkä matka kehystämöön ;) joten kuukausi siellä ei tuntunut enää missään.

Kehyksen valinta sujui nopeasti, en venkslannut. Ekan otin, mitä kahottiin. Miusta sopii hyvin. Hienolta tuo taulu näyttää seinällä. Vielä ei ole löytänyt lopullista paikkaansa (niiku meillä ei mikään muukaan, vuoden jos toisenkin sana on remontti). Tekisi mieli noita pistelyitä taas jatkaa. Mäyristyö huutelee siitä sohvan vierestä. En oo tehnyt sitä piston pistoa pitkiin aikoihin. Tarveneulontaa on taas ollut:

Tipusukat

Ohje: oma pää, 11 silmukkaa/puikko

Lanka: 7-veljestä keltainen

Puikot: 3 mm bambusukkapuikot

Langankulutus: 59 g

Poika sai päättää punaisen ja keltaisen langan välillä. Valitsi keltaisen. Ulkokenkiin piti saada uudet sukat. Joulukuun puolessa välissä valmistuneet, juuri sopivat sukat on nyt vähän pienet. Täh! Mie luulin, että olin tehnyt ne joskus loka-marraskuussa. On vissiin pieni kasvuspurtti pojalla. Jos näillä tipuilla päästäisi loppukevät. Unisukatkin olisi pitänyt vaihtaa isompiin, mutta ei vielä viime yöksi onnistunut. Halusi välttämättä vanhat unisukat. Ja totta kai poika saa mitä haluaa Tänä aamuna sanoi haluavansa veneen.