Kuuma. Aurinkoista. Hiki. Ja pyykit kuivuu ulkona

Jämäraitasukkien jämäsukat

Ohje: Oma takalistotuntuma, 10 s/puikko

Lanka: 7-veljestä, vaaleanpunainen, punainen, tummanruskea

Puikot: 3,5 mm bambupuikot

Langankulutus: 50 g

Ei näihin ihan mennyt kaikki langat. Vaaleanpunaista jäi 2 g. Laitan säästöön, joskus voi tarvita johonkin. Pojan mielestä näistä tulee hälle uudet unisukat. Vähän ovat vielä isot, koko on sukissa ehkä 26 tai jotain. Unisukkia poika on käyttänyt myös näillä helteillä. Ei palella kun on villasukat jalassa. Oon miettinyt pitäisikö kesäksi neuloa ohuemmat unisukat, mutta mietinnän asteelle taitavat jäädä. Kohtahan tää kesä on ohi.

Talo, toka kuva

Miun luona on vieraillut turboneula! Edistystä on tullut hyvin. Iltaisin oon tätä pistellyt. Tuntuu helpolta, nuo värisävytkin on niin erilaisia, että on helppo tehdä ihan ilman mitään apuvälineitä. Kivaa vaihtelua.

Kietaisupaita ahdistaa. Sen takia neulonta ei nyt hirveesti innosta. Joten aloitin uuden virkkauksen. Äst. Unohin vaan ottaa siitä kuvan, enää en viitsi. Tekeillä miulla on verhokappa. Ruutuvirkkausta nro 2 koukulla. Sirkusjuna siitä on tulossa. Lastenhuoneeseen. Malli on kiva. Sitä en vaan tiedä tuleeko siitä tarkoitukseensa sopivan kokoinen. Valmiina sitten nään. Mitä sitä etukäteen mittailemaan? Säilytetään jännitys loppuun saakka.