Pitkästä aikaa päivitystä. Kiireinen viikko takana. Tiistaina oli meidän ompeluseuran tapaaminen ja oli jälleen kivaa, niin kuin aina. Pami on pitkin viikkoa aiheuttanut hyvää mieltä, kiitoksia! Vaikka viikkoni onkin ollut pitkä ja työntäyteinen on siihen mahtunut hirveästi naurua ja iloa, kiitos kanssaihmisten.

Jottei homma yltiöpositiiviseksi jää niin nostetaan pahamaineinen piirretty liina esille. Sannamari minua jo varoittelikin kommenttilaatikossa piirrettyjen liinojen hankaluudesta. Sinikin ompeluseurassa niistä jotain mainitsi. Niin kauan miulla meni hyvin kun tein tummalla sävyllä, ei erottunut piirrokset liinasta. Valitettavasti liinassa on myös vaaleampia sävyjä ja ne hitsin ruksit paistaa sieltä läpi. Ei voi mittään. Yritän ajatella, että kukaan ei kato sitä niin läheltä, kuin mie liinaa tehdessä. Kellä on mielenkiintoa tutkia sitä liinaa niin läheltä? Ei kellään (toivottavasti) tai jollain toisella ristipistoilijalla (joka toivottavasti on tehnyt piirrettyjä liinoja ja tietää ne hankaliksi). Liina tulee eteiseen sivupöydälle, joten se on sellaisessa kohdassa ettei sitä kenenkään suuremmin tule tuijoteltua. Näin vakuuttelen itselleni ja vaan teen sitä liinaa enkä ajattele. Jotain positiivista liinastakin; saan sen määräaikaan mennessä valmiiksi. Tässä mennään tällä hetkellä:

1459672.jpg
Liina

Noita kukkia on neljä, jokaisessa kulmassa. Kaksi niistä on viittä vailla valmiita kuten kuvasta toinen niistä näkyy. Vihreällä on tehty kaksi kiehkuraa kokonaan ja yhtä vähän alotettu. Kiehkuroitakin siis on neljä. Mie halluun äkkiää eroon tuosta liinasta. Sen vuoksi olen ahkerasti sitä pistellyt. Onneksi on vielä pari Emmerdalea viikolta katsomatta niin etenee tänäänkin! Eilen katottiin kolme osaa sarjasta Harvoin tarjolla. Ollaan nauhotettu kaikki jaksot, muttei oltu katottu yhtään. Hauskalta vaikutti!

Nyt blogikierrokselle.