Eilen illalla tosi tosi myöhään valmistui ruusuristipistotyö. En malttanut lopettaa vaan oli pisteltävä loppuun asti silmät lurpsahdellen. Suunnitelmissani oli laittaa ilman jälkipistoja ja jälkipistojen kanssa kuvat, mutta eihän tää koskaan mee niinku suunnittelee. Joten nyt vaan jälkipistollinen kuva:

885325.jpg

Oho, työn vasemmasta reunasta puuttuu vähän, mutta siellä on sitä vartta vaan! Työn nimi on Rose Cuttings ja sen on suunnitellut Christie Repasy. Kuvan koko on 46 x 33 cm. Tämä oli ensimmäinen työ, jossa miun piti lajitella itse värit. Tosi mielenkiintosta puuhaa...Meinas hermo mennä kun pohdin onko väri vaalean, tumman, haalean vai ihan tavan roosa. Kai mie selvisin siitä sitten ihan kunnialla kun värit riittivät ja toimivat tuossa kuvassa hyvin. Työssä oli myös useampaa yhdistettävää väriä ja paljon puoliristipistoja. Tykkäsin oikein kovasti tehdä tuota työtä vaikka oli monia eri värejä sai aina tehtyä järkevästi yhden kokonaisuuden yhdellä kokonaisella langalla (joo, tosi selkeesti selitetty...). Tässä yksityiskohta taulusta:

885328.jpg

Aloitin työn juhannuspäivänä 23.06 eli melkein kolme kuukautta siihen meni. Eri asia on millon saan sen kehystettyä. En kehystä ite (yks epäonnistunu kokeilu takana) vaan vien kehystämöön. Miun vakkarikehystämön aukioloajat vaan on miulle aika hankalat, joten saa nähä millon sinne pääsen. Haluisin kuitenkin ihe olla valihtemassa niitä kehyksiä enkä ulkoistaa tuota työvaihetta kenellekään (esim. äiskälle, jolla on hyvä maku).

Sain tänään ekat bambusukkapuikot. Pitänee pistää sukat vireille ihan niiku testimielessä!