Miehän rupeen useesti kirjottelemaan

Sukan varteen on tullut tehtyä silmukoita. Pohjekavennukset tehty molemmissa sukissa. Toinen vartoo kantapään aloittamista, toiseen saan muutaman kierroksen vielä neuloa, ennen kuin sekin on kantapään alku -kohdassa. Kuvallinen todiste:

Sukkien vartta

Voiton puolella jo nyt! Lisää lankaa näihin on käyty ostamassa kahteen kertaan. Eli kolme kertaa näihin on lankaa ostettu. Ja kerran vaihdettu pari kerää. Miulle kävi vanhanaikaisesti: "En mie mitään vyötettä tarvii mukaan, kyllä mie muistan." Tietäähän sen miten siinä käy. Ostin valkeeta, enkä luonnonvalkeeta. Hups! Oikeeta erää ei saatu edes ekalla tankkauskerralla, joten sitä en ees tavotellut. Näytti olevan riittävän vaikeeta tuo oikeen värinkin hankkiminen. Mut vaihtamalla onnistuin ja homma voi jatkua.

Reikäommelta

Tästä en saanu millään hyvää kuvaa. Menkyyt tällä (tulemme tapaamaan tämänkin rannekkeen vielä monta kertaa). Tämän rannekkeen reikäommel on valmis! Toinenkin on työn alla. Rannekkeisiin tulee myös ronkkausta, jota oon yrittänyt harjoitella, mutta mie en osaa. Mie en yksinkertaisesti osaa laskea yhden yli diagonaalisesti. Ei avaudu. Ei pysty. Tarviin lisäoppia. Tätä reikäommelta oli kiva tehdä. Ei ole vaikeaa tehdä. Edelleen minuu jaksaa ihmetyttää miten yksinkertaisilla pistoilla voidaan saada kaunista jälkeä. Ja kelle on tullut mieleen, että "Teenpä näin, niin tulee kivoja reikiä ja kaunis koristus!"  Mie hyödynnän muiden innovaatiota

Ristipistoja ei oo tullut tehtyä nytten lainkaan. Näiden parissa oon viihtynyt erittäin hyvin sen vähäisen käsityöaikani. Saahan näissäkin toisessa käytellä neulaa ja toisessa puikkoja, tutut työvälineet!

Tossullisosuus: kävelee tuettuna, raivoaa, halii ja kiikkuu keinuhepalla.