Kattava raportti  ompeluseuran kokoontumisesta löytyy  täältä. Viihdyin jälleen kerran mainiosti, kiitos kuuluu mukana olleille. Tein siellä palmikkohuivia, joka on hieman edistynyt senkin jälkeen, mutta valmista siitä ei ole vielä tullut. Se taitaa olla oikea huiviongelma, sitä lankaa ei taija olla vieläkään riittävästi, taitaa tulla tynkä-huivi. No, tullee sen mittanen mikä tullee, teen kerän loppuun ja voivoittelen sitten enemmän.

Virkkausverho on edistynyt puoleen metriin. Hikistä hommaa. Puolimetriä kuullostaa paljon pidemmältä ku 50 cm. En oo vielä ees tarkalleen mitannu paljon kappaa täytyy virkata, mutta oisinkohan nyt yhden neljäsosan virkannu. Siis yhestä verhosta ja tarviin kaks, mutta se toinen saakin olla lyhkäsempi pätkä.

En malta olla valittamatta punkeista. Miusta enää ei tarvitsisi tehä punkkisyyniä (ihelle tai piskeille), koska on jo lokakuu. Punkeilla vaan on kalenterit sekasin, tälläkin viikolla irrottelin Ässästä kaksi ja viime viikolla Peestä löyty useempi punkki. On ollu oikein hyvä punkkikesä ja -syksy. Hirvareista (eli hirvikärpäsistä) en nyt taija ruveta paasaamaan, koska ne nyt vaan kuuluu tähän vuodenaikaan. Ehkä ei tarvitsisi niin sankoin joukoin esiintyä miun reiteillä...

Huomenna olis siivouspäivä, plaah. Jotenkin pitäs päästä positiivisiin tunnelmiin, ehkäpä hilaudun sohvalle pistelyn pariin, kohottaa mielialaa huimasti. Laitan edistymiskuvia viikonloppuna jos muistais kuvailla "valoisaan" aikaan. Nyt on ollu niin sumusta, että ei taho oikein päivälläkään olla valosaa.