... tai ainakin on ihan märkää ja sumuista, jos nyt just ei sitä vettä sadakaan.

Eilen muistin etten oo yhtä pistelyä muistanut ollenkaan kuvata ja laittaa tänne. Onneksi miulla on myös käsityökirjanpito paperilla eikä pelkästään koneella. Paprulle on helpompi laittaa tiedot ylös heti. Tänne kun on niiiin vaivalloista

Joulukoriste

Malli: Noël 2008 (muutettu -09), Ravenelle

Kangas: ruskea pellava

Lanka: valkea

Koko: 6,5 cm x 5,5 cm / 31 pistoa x 34 pistoa

Tämä menee joululahjaksi. Edellinen versio ko. mallista kun vähän karahti kiville väärän lankavalinnan vuoksi. Miehän olin luullut, etten myös tee samaa mallia useampaa kertaa (kuten en myöskään tee pieniä ristipistotöitä...). Siinä näin taas kerran. Eikä edes hirveästi tökkinyt mallin uudelleen tekeminen. Halusin välttämättä tehdä tämän ystävälleni, ehkä siitä se motivaatio.

Nytpä sitten on menossa uusi biscornu. Eilen aloitin. Siitä tulee ehkä miun autokoriste. Neulomispuolella olisi valmistakin, ihan tuplaten.  Niihin tarviisi kuvausassistenttia, joten saa nähdä milloin ne on kuvattu. Vai onko milloinkaan. Meneillään ei oo mitään neulomista ku miulla ei oo mitään kivaa lankaa. Uuttakaan ei viittis ostaa. Äst.

Pee on saanut uuden tukan. Leikkasin siltä karvat. Suuttu miulle. Äs olisi vielä kynimättä. Se ei onneksi suutu vaan on innoissaan hoitotoimenpiteistä. Kun leikkasin Peen turkkia, miun piti komentaa Ässää omaan koppiinsa. Se kun pyöri siinä ympärillä ja halusi kaa, että karvat leikataan. Tossullinen oli päikkäreillä silloin, se vielä olisi puuttunut siitä sirkuksesta, että yksi vauva yrittää osallistua Peen karvojenleikkuuseen. Eli huonomminkin olisi voinut mennä!