Ei tässä pakkasessa mitään, mutta tuuli tekee siitä hieman liian napakan miun maulle. 
Pitsisukat

Ohje: Novita sukkalehti, 2011. Ohje r. Punaiset pitsisukat, Maija-Riitta Sirenius

Lanka: Seitsemän veljestä, valkea

Puikot:  3,5 mm sukkikset

Langankulutus: 122 g

Joululahjaneule. Äiskälle villasukat. Ihana oli tehdä pitsiä palmikon sijaan. Kauniit on yksiväriset sukat. Varttakin näissä oli.Kuten tuosta epätarkasta kuvasta voi arvella.

Sitten mie neuloin toiset sukat:

Vaaleanpunaiset pitsisukat


Ohje: Novita sukkalehti, 2011. Ohje o. Keskikuviosukat, Minna Metsänen

Lanka: Nalle, vaaleanpunainen

Puikot:  3,5 mm sukkikset

Langankulutus: 81 g

Tässä mallissa ihastuin kantapäähän. Ja oli tuo kuviokin ihan kiva ohjeessa. Miulla näistä tuli jotenkin kauheen epätasaiset. En ole oikein tyytyväinen. Näitten kanssa ei sujunut. Nämä on menossa hyväntekeväisyyteen kuitenkin.

Viellä olisi kahdet sukat päättelyä vailla valmiit. Hyväntekeväisyyteen. Mie luulen, että tänään illalla päättelen ne urakalla. Ja yhdet sukat vielä neulon keräykseen, että saan kaikki neulottavaksi ottamani langat kulutettua siihen tarkoitukseen, johon ne otinkin.

Sitten mie oon päättänyt vuonna 2008 (tai 2007, en oo varma) aloittamani käsityön. Ei siitä paljoo puuttunut kun sen kaapista kaivoin, jossa se siis oli viettänyt vuoden 2008 (tai 2007) lopusta lähtien.


Tonttuliina

Ohje: Västgöta Broderi AB
Kangas: Pellava
Langat: pelllavalankaa ja muliinilankaa (Anchor)

Tässä on käytetty varsipistoja ja häivepistoja. Häivepistot tein "riviin" ja se minuu harmitti. Sen takia tää jäi kesken. No viime viikolla ompelin reunat liinasta, muutamat parrankohdat tontuilta ja nenät sekä suut. Nyt tää on valmis. Äitille menee.Yhteensä kuusi noita tonttuja on. 

Sitten mie höperöijyin. Sain käsiini kirjan, virkkauskirjan. Vapaata virkkausta. Miehän innostuin. Siis mie, joka oon ohjeiden ihminen. Nyt miulla on pieni vapaa virkkaus -kokeilu:En mie tiijä mitä tuosta tulee. Tuskin mitään. Mut kokeilenpa kuitenkin.