Reissussa on käyty ja kotia tultu. Ja mikä minnuu täällä oottikaan:

1204183.jpg

Säännöt: "Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times." 

Käännös: "Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."


Voi hyvänen aika sentään. Satu Koirakuvista oli muistanut minnuu. Kiitoksia vaan, ihan hömpsingille menin.Pelin sääntöjen mukaan miun pitäisi päättää 10 henkilöä, joiden blogit tuo miulle hyvää mieltä. Päätöksen teko kun on niin kauhean vaikeaa, niin skippaan. Mie seuraan yli kymmentä blogia ja ne kaikki on miulle tärkeitä, kukin omalla tavallaan. Eihän sitä muuten kävisi niissä. Niin miusta tuntuis aika mahottomalta valita vaan kymmenen.

Asiasta reissuuni. Sini ehotti miulle, että kantsii vaihtaa neulomukseni puikot pyöröihin reissua varten. Älyttömän hyvä idea, luvin sen näin jälkeen päin...Oppia ikä kaikki. Muistan tämän vinkin sitten ensi kerralla (ehkä, muisti kun tuppaa olemaan lyhyt). Kiitos myös Pamille siitä "kotikerroslaskuri-ideasta". Tästähän olikin puhetta ompelukerhossa. Onkohan miun helmitaulu vielä jossain säilössä?

Huomenna on käytävä kaupalla, sapuskaa on saatava kaappeihin. Hmm.. lisäksi voisi käydä kirja-alessa tai kirjastossa. Kirjastossa selviäisi vielä halvemmalla kuin alessa, tällä kertaa kun ei oo kirjastoon mitään maksamista :)

Jos huomisen nimissä osallistuisi vielä koirakuvien viikkohaasteeseen. Idea olisi aiheesta kuvaksi, kunhan vaan olisi valoisaan aikaan kameran ja koiran kanssa yhtä aikaa samassa paikassa. Aina on hyvä suunnitella.