Piiitkästä aikaa saan aikaan osallistua Koirakuvien viikkohaasteeseen. Aiheena on haju. Sopii meijän jengille. Hajut viehättävät meijän piskejä, erityisesti kaikki pahat hajut tai siis miusta pahat hajut. Lannanlevitysaikaan on parempi pitää koirat kiinni, jos ei ihan välttämättä halua ihanaa eau de lanta -tuoksua taloon. Se haju ei lähde piskeistä kun kulumalla...

Paha haju -kuvalla en halunnut osallistua vaan otetaan haju-asiaa toiselta näkö(haju)kantilta:

1349195.jpg

Pee hajun jäljillä

Kuva on viime kesältä, taitaa olla kesän eka jälki vai toka? Kuitenkin. Pee jä Äs harjoittelee verijälkeä. Siinä on homma, josta molemmat nauttivat aivan suunnattomasti ja molemmilla on oma tyylinsä seurata jälkeä. Pee on hirmu itsevarma ja vauhtia sillä meinaa olla liikaa (ei kerkee ajatus tassujen tahdissa ja sitte tulee hukka). Äs taas on varovainen ja sen mielestä on kaameen jännää. Äs etenee hitaammin ja vaatii välillä rohkaisua. No, onhan se niin nuorikin vielä.

Ensi kesänä taas pääsee kokeilemaan miten piskien nokka toimii. Miusta se on ihan uskomatonta, että koirat osaa seurata sitä jälkeä, niitten taito hämmästyttää joka kerta. Haastavinta jäljestys on varsin miulle,  tuo homma opettaa hyvin koiraa (siis koiran kieltä). Toiveissa olisi, että uskaltautuisin joskus jomman kumman kanssa kokeisiin. Ehkä Peen kanssa kannattaisi miun alottaa, se ei reagoisi niin miun jännittämiseen. Pee on järkipiski.