Meille muutti alennusmyynneistä pilkkihaalari. Mie oon kovin onnellinen siitä, pää pyörällä, siksi piti tulla tännekin siitä puhumaan tai siis kirjottamaan. Mie en kyllä pilki ja tää talvikin on ollut aikastalailla plussan puolella viime aikoina, mutta pilkkihaalari on silti oltava. Nii ja se on jo käytössä.

Miun edellinen haalari on vieläkin säästössä ja mie luulen ettei se meiltä mihinkään muutakaan. Se on ihan hyvä, etenkin se "jalkaosuus", mutta se yläosa on vähän heikko. Se kun on niin vanha, että toppaukset on vähän kärsiny. Jos on oikeesti kylmä ilma pittää laittaa toppatakki haalarin päälle ettei tuu kylmä. Sen verran on kulunut.

Pukeudun haalariin kun talvi tulee ja kuoriudun siitä vasta keväällä. Ilmeisesti miun talvi tulee kalenterin mukaan tuossa marraskuussa, oli keli millanen tahansa. Kai sitä huhtikuun tienoilla pitäis haalarista kuoriutuu, ellei sitten oo kovin viileetä... Mie en haluu palella ulkona. Mut haalari on tosi kätevä! Jos tarvii vaan käyttää piskejä vähän pihalla ei tarvii viritellä päälle kauheesti, hyppää vaan haalariin.