Ei noita otsikoita voi keksiä ikinä! Mutku ei ihan tyhjäksikään viittis jättää...

Neuletapaamisessa tehdyt lapaset on valmiit ja jo lähteneet lahjaksi. Alun perin niitten piti olla joululahjat, mutku en mie malttanut oottaa sinne asti vaan halusin lahjoa hetihetiheti. Olipahan suurempi yllätys näin kesäkuumalla ja ilman mitään merkkipäivää tms.

1724798.jpg

Pääkallolapaset

Malli: Novita kesä 2008
Lanka: 7-veljestä
Puikot: 3,50 mm ja 4 mm bambuiset
Langankulutus: 54 g

Mie en ikinä muista etten tykkää tehä kirjoneuletta. Ei tykkääminen johtuu puutteellisista taidoista. Ei meinaa tulla siistiä, mutta eiköhän nuo kelpaa koululaiselle.

1724799.jpg

Palmikkosukat

Malli: Novita syksy 2007 extra
Lanka: 7-veljestä, vihreä
Puikot: 3,50 mm bambuiset
Langankulutus: 124 g

Tää on yksi miun suosikkisukkamalli. Nämä oli nyt kolmannet samanlaiset, jotka tein. En tiijä mihin menevät, lahjaksi oon suunnitellut antavani. Yritän tässä kasvattaa lahjoitettavaa sukkavarastoa. Jee, jemmassa on jo kahdet (ku laskee nääkin mukkaan).

Nyt teen äiskälle pantaa (siis pää/korvapantaa). Annoin jouluna kaulaliinan ja lapaset samaa settiä. Hää tilas myös pääpannan samasta langasta. Palmikkoa oli lapasissa ja kaulaliinassa ja nyt oon tehnyt (ja purkanut) pantaa, jossa on samaa palmikkoa. Että palmikkoa pukkaa nyt.

Karkkilakko on aika pahassa jamassa. Kahtena viime päivänä on tehny ihan ältsisti mieli karkkia. Tilannetta auttaa se, että oon ostanut metrilakua jemmaan aikamoisen kasan...varsinainen älyn väläys. Mut pakko oli ostaa ku sitä on tarjolla niin harvoin. Kai se säilyy ihan hyvänä kun miulla on ne sullottuna useampaan pussiin. Vielä 19 päivää jäljellä.