En ollut pitkään aikaan osallistunut koirakuviin ja sitten yht'äkkiää koirakuvien viikkohaasteiden sivuilla ei ollutkaan enää mitään. Onneksi löysin jatkajan. Pitääkin yrittää muistaa vaihtaa tuo nappi tuolta ajantasaisempaan.

Aiheena on Annoin pikkusormen... aihettahan voisi käsitellä monesta näkökulmasta, mm. koira ei sitten meillä saa tehdä niin tai näin! Ja mikä onkaan se totuus sitten... Meillähän on nyt ollut tämä kurinpalautusaika. Joten tää näkökulma on parasta hylätä. Tänä aamuna viimeksi keskusteltiin asiasta rynnätäänkö suoraan pesulta sänkyyn vai ei? Äs ei muistanut, että pesulta poistumiseen pitää kysyä lupa, eikä myöskään, että sänkyyn ei mennä jos ei oo päiväpeittoa sängyssä. Pienen koiran päähän ei kaikki asiat mahdu.

Tällä johdannolla aiheeseen:

1775956.jpg

Annoin kuonon...

1816805.jpg

...se vei koko mäyriksen

Pee sukellusharjoituksissa. Pee yrittää ottaa kiviä järven pohjasta. Harmi vaan tällä kertaa taisi olla ihan peruskalliota tuossa eikä yhtään irtokiveä. Se on jännä, että kaikki kivet ei kelpaa vaan Pee valihtee sopivan. Olisi mukava tietää millä perusteella se valihtee niitä kiviä. Mut Pee ei kerro, ammattisalaisuus kuulemma.