Kuuluu taas sarjaan nerokkaita otsikoita, mutta mennään tuolla nytten kuitenkin. Pahasti on jäänyt taas viikolla kirjottelematta. Toisaalta ei miulla niin tapahtumarikasta tää arki ole, että varsinaista asiaa niin kertyisi, mutta onhan tuo (tyhjän)kirjoittelu mielessä pyörinyt silti.

Viimeksi mietin mitä kävisin neulomaan seuraavaksi. Pyörittelin niitä kirjoneulelapasmallejani, mutta äst, mikään ei tuntunut siltä, että olisi tehnyt mieli ruveta tekemään. Ja niissä pitäisi ajatella, miettiä lankoja ja niiden riittämisiä yms. Ei siis sopinut siihen mielentilaan. Mietinnän jälkeen päädyin aloittamaan tätä:

1940177.jpg

Roosan alku

Pyörähdin Ullassa ja päädyin Roosaan. Alku oli taas hankalaa, mutta nyt se jo menee. Nyt vaan on koko ajan olo, että milloin huivi on tarpeeksi iso. Ja nyt muistan miksi olin edellisen kolmiohuivin (kärjestä aloitetun) jälkeen sitä mieltä, että en enää tee kärjestä aloitettavia kolmiohuiveja. Hirveetä kyttäystä, että vieläkö neulon? Kuten kuvasta näkyy vielä olisi neulottava jos haluaa ihmisen käyttöön huivin, jos olisi menossa pienemmälle ihmiselle ei välttämättä tarvitsisi niin paljon neuloa kerroksia. Tämän huivin kohdalla on se hyvä puoli, verrattuna edelliseen, että lanka ei lopu kesken! Tai en ainakaan jaksa uskoa sen loppuvan ennen aikojaan. Kyseessä on Lidlin puuvillalanka, jota tuli ostettua tilapäisen mielenhäiriön iskettyä vähän enemmän... mut kiva väri.

Tänään on ollut ihanan aurinkoinen aamupäivä, tällä hetkellä ei aurinko paista, mutta hyvä keli muuten. Muistuikin mieleeni hyvästä kelistä, että miulla on pyykit koneessa pestyinä. Täytyy muistaa viedä ulos kuhan tästä koneen äärestä liikahtaa. Nii, hyvä keli tarkottaa meillä pitkää lenkkiä. Äs ja mie käytiin moikkaamassa hevosia ja jatkettiin vielä pidemmälle matkaa. Takasin tullessa Äs ei enää niin laukkaillut, sen tassut oli ihan väsyt kun pääsi takasin kotiin.  Nautittava lenkki, mie niin tykkään näistä syksyn väreistä!

Taisi tuo hirvijahti alkaa tänään ja ensimmäisiä jahtaajia jo näkyi pyörivän näillä nurkilla. Jahdattavia ei ole näkynyt. Tarkoittaa meillä sitä, että ei parane mennä mehtään koirat irti. Ei olisi kiva jos ne lähtisivät mukaan jahtiin. Onneks miun oma ulkoilutakkikin on kirkaanvärinen, niin ei ihan heti hirveen sekoteta.

Seuraavaksi siis pyykit ja vasta sitten Emmerdalet. Jos tuossa illansuussa sitten vähän heiluttelisi haravaa.