Mielikuvitusta otsikoissa. Jälleen.

Valmista neulomusta. Jo jokin aika sitten.

Nappivarsisukat

Ohje: Novita sukkalehti 2011, ohje i (Nappivarsisukat)

Lanka: 7-veljestä, ruskea

Puikot:  3,5 mm pyörötja 3,5 mm bambusukkikset

Langankulutus: 140 g

Novitan sukkalehdestä eka yritys. Kivat sukat. Varsi tehtiin tasona ja kantapää on aina oikeaa. Kiva idea. Voisi kokeilla muihinkin sukkiin sellaista kantapäätä. Nämä menevät kaverilleni. Toiset tälläisetkin pitäisi tehdä. Mie kun tarjosin harvoille ja valituille sukanneulontapalveluani ni eikös hyö valinnu samat sukat! Lankaakin olisi toisiin sukkiin jo valmiiksi, mut en mie neljää samanlaista sukkaa jaksa peräkkäin neuloa. Turha luulo. Onneksi en tehnyt mitään aikataululupausta.

Toisen sukan napit

Tuossa ohjeessa oli muuten kirjoitusvirhe. Nää on (muistaakseni) nappivarsaisukat. Ja tää virhe oli otsikossa...No, mitäs noista. Ihmiset tekkee.

Ei oikein onnistunut se koiran villatakki. Kauluksessa meni hermot ja purin koko virityksen. Se vaikutti tosi pieneltäkin vaikka tein koossa M ja vähän pidemmäksi sitä selkäosaa. Sitten kävi sellanen homma, että oli tilanne ettei miulla ollut mitään neulottavaa eikä luettavaa kesken. Neulonnan osalta korjasin tilanteen samana päivänä ja laitoin puikoille Pirpan Leikkipuistoneuleista. Hihat on valmiina ja vartalo-osuus aloitettuna. Saa nähä osaanko tehä sen. Vähän jännittää. Taas. Kirjakin on nyt kesken, Enon opetukset.

Lauantaipäivän puuhia jatkettava.