Meillä on möyritty mullassa ja tehty villasukkaa. Multahommiin on osallistunut jokainen, kuka mitenkin omistautuneena. Meillä on piskeille oma kaivuualue, joka on aidatusta alueesta 1/3 osa. Tän viikkoo ollaan Peen kanssa keskusteltu mistä saa kaivaa ja mistä ei. Pee ei voi muistaa viime kesältä tai sitten se yrittää neuvotella ihelleen täksi kesäksi isomman kaivuualueen. Piskien mielestä on epistä, että mie saan kaivaa kukkapenkkiä ja hyö ei. Tänään Pee keksikin ruveta haukkumaan. Huvikseenkin se ossaa haukkua, mutta nyt haukku mehtään päin sellasella intensiteetillä, että jotain siellä saatto ollakin, varmaan hirviä. Ei kaivuut niin kiinnostanut tänään.

Villasukan neulomiseen ei muut ookkaan sitten osallistunut. Kummallista. Hienosti oon ihe tikutellut ja hyvin edistyy. Saattaa vielä valmistuakin tän kuun puolella! Ihan hyvä saaha tuonne lankavaraston kulutuksen puolellekin jotain. Mie oon kaikessa hiljaisuudessa kasvattanut varastoani, viime lauantaina kannoin Woolia kotiin, tais olla 400 g.

Vielä piskeistä. Pee on taas piristynyt, kai sillä on kevättä rinnassa. Se tykkää kun kelit lämpenee. Ei se lenkille välttämättä halua lähteä, mutta tykkääpä pihalla käyskennellä ja köllötellä. Ehkä sitä talvella/kylmällä vaan kolottaa jäseniä. Koirakuvien viikkohaasteen tämän viikkoinen aihe kiire ei ole Peen sanavarastoon kuuluva. Nähtäväksi jää keksinkö mitään kiireeseen liittyvää, jolla voisi osallistua.