Paras oppimistulos saavutetaan kantapään kautta. Taas se tuli todistettua. Meinasin maanantaina lisätä sivuille valmistuneisiin käsitöihin kätteni tuotokset. Hupsista kun onnistuin poistamaan tekstin, otsikkoa lukuunottamatta. Että mikä varmuuskopio? Kannattaisiko sellaisiakin olla? Ja pyh, ikinä niitä jaksa laittaa... tai tule mieleen.

Onneksi miulla oli excelissä erillinen kirjanpito laskemista varten, mutta täällä oli tarkempi. No, eipä tuo nyt enää niin harmita, maanantaina harmitti kyllä. Nyt siirsin tiedot excelistä ihanaan kirjaan. Siihen on helpompi kirjoittaa, ei tarvii avata konetta ja käydä kirjoittamaan vaan se sujuu siinä sivussa. Toivottavasti.

Aion kyllä päivittää myös takaisin sivuille sen mikä siellä olikin. Tai enpä tiedäkään, riippuu miten jaksan ja innostun. Sen verran ilmeisesti harmittaa kuitenkin, siinä kun oli ne joka kuukauden yhteenvedotkin. Niitä tietoja en enää takasin saa, taulukossa oli tosiaan aika karkee kirjaaminen.

Kahoin maanantaina Emmerdalen. Vanhat kaverit on taas tarvittaessa päivittäin miun luona kylässä. Ystävällistä.

Piskeillä on ihme riekkuminen taas. Eilisen illan ne oli ihan poikki, koska ressukat olivat joutuneet olemaan monta tuntia ulkona aitauksessa marjan keruussa. Tänään ne ei ollut viitsineet edes pihalla päivällä käydä. Ne kun on tottuneet nukkumaan päivät kun myö ei olla kotona. Sit jos on tämmönen poikkeustila ni niillä menee hetki ennen kuin tottuvat.