Otsikkoni on taas mahtavia ja suorastaan yllättäviä. Syksylläkö syyskeliä? Ei uskoisi.

No, mitäs näistä otsikoista vaan ihe asiaan:

Lettipipo ja Max

Ohje: Novita talvi 2010, ohjenro 14

Lanka: Novita Crystal, musta

Puikot: 10 mm sukkapuikot

Langankulutus: 171 g

Kuvasta ei oikein näy kuin Max, mutta ohan se Max tärkeä ja näkyy jonkin sortin pipo sillä olevan päässään, joten todistusaineistoa on, että oon neulonut lettipipon. Tää on siis se siskoni toivoma pipo. Ostin ohjeen mukaista lankaa ja puikot. Ei ollu kivaa neuloa noin paksuilla puikoilla, kömpelöä. Lettien tekeminen oli sitten oma harminsa. En saanut niistä langanpätkistä samanmittasia. Letit tuli tehtyä silti. Vähän oli tuskanen projekti vaikkakin nopea. Ja muistutukseksi ihelleni, että nuo letit ei tunnu kivoilta kun on pipo päässä. Jos joskus ihelleni lettipipoa haaveilen, ni toivon muistavani tämän. Kivannäköinen kuitenkin. Saaja ei välttämättä tykkää kun tuossa on niitä kimaltelevia paljettejakin... Sitä saa mitä tilaa vai miten se meni?

Joulukortti nro 3

Malli: Ama 330, lumiukko
Kangas: 14 count aida
Koko: 9 cm x 5,8 cm, 46 pistoa x 30 pistoa
Langat: DMC

Jolle kulle lähtevä joulukortti. Ihan ok, ei herätä sen kummempia tunteita.

Nyt on puikoilla lapaset, joista joudun kärkeä purkamaan. Ohje on ollut miusta (taas) jotensakin hankala ja epäilen, että tuo mallikaan ei niin kiva sitten ookaan käytössä. Kuvassa näytti paremmalta. Saa nähä jos vaikka purkasen koko lapasen. Tarkotus oli siis tehä velipojalle pipo ja lapaset -setti joululahjaksi. Pipo on päättelyä vaille valmis.

Pistelyssä on niinkin yllättävä juttu ku joulukortti. Mie oon nähtävästi niistä innostunut. Kolme pistelyä haluaisin tehdä joululahjoiksi, mutta se ei oo realistinen tavote miulle, joten en ees yritä. Eipä tuu pettymystä ja stressiä.

Pikkusen pojan kanssa (ja pikkusten koirien) ollaan käyty metsäretkillä päivittäin. Aluksi suurin into oli pojalla traktori, jonka näkee metsään mennessä, mutta nyt on pikku hiljaa alkanut kiinnostua muustakin eikä oo tarvinnut ensimmäistä varttia viettää ihastellen traktorin pyöriä, pakoputkea tmv. Tämänpäiväisen metsäreissun kohokohta oli iso kivi, jonka päällä kasvoi paaaljon pehmeetä (ja märkää) sammalta. Sitä oli kiva taputtaa, varovasti tietenkin ettei mee rukkanen likaseksi...