Nyt on hyvä hetki aikaa kirjoittamiselle. Tossullinen on kahtomassa Emmerdalea. Suosikkiohjelma, tunnistaa tunnusmusiikin. Taitaa enemmän kiinnostaa lelut lattialla ku ihe ohjelma...

Tossullisen uudet sukat

Ohje: ihan vaan takalistotuntumalla, 32 silmukkaa

Lanka: Novita Isoveli

Puikot: 4 mm bambusukkikset

Langankulutus: 54 g

Meillä ei ollu kun yhet sopivat villasukat. Ne on tehty Nallesta, joten ovat aika ohuet. Puikkoihin oli tartuttava, jotta poitsu saa paksummat sukat. Nää on nyt hyvät, pikkasen on kasvunvaraakin, muttei paljon, jotta saan tehdä kohta uudet. Varressa on 2 o 2 n joustinta, joka jatkuu vielä tuossa jalan päälläkin.

Toisetkin sukat on neuloontuneet. Niissä on kesken neulahuovutus, muuten olisivat valmiit. Mie luulen, että jossain on vikaa sen neulahuovutuksen kanssa. Oon tökittänyt menemään, mutta silti se kuvio on semmonen höttönen eikä tiivis ja niitä Hahtuvaisen haituvia leijailee ympäri sukkaa. Argh. Ei taija olla miun laji.

Kesken on myös ratsastuslapaset kummitytölleni. Villasukathan miun piti ekaksi neuloa hälle, mut villiinnyinkin lapasiin. Sukkia sukkien perään ei oo hyvä tehä. Välillä jotain muuta. Ratsastuslapasissa on ollut vähän tee ja pura -metodia. Lähinnä koko on ollut hankala. Tänään soittelin mittoja kun sain ekan lapasen valmiiksi. Ihan hyvältä vaikutti, mut jännityksessä oon niin kauan kunnes hän on lapasia kokeillut. Toisen oon jo aloittanut. Ennen sukkien neulahuovutuksen aloittamista suunnittelin näihin lapasiinkin jotain kuviota tökittäväni, mut enpä taida. Ellei se nyt lähde sujumaan jostain taikaiskusta.

Ja kiitoksia kommenteista, se piti muistaa sanoa!