Voi hitsi. Miulla oli tuplana yksi kirjoitus, joten poistin toisen. Ilmeisesti juuri sen, jossa oli pari kommenttia. Sinne meni ne kommentit Otsan rypistys. Viikolla miulle kävi niin hassusti, että digiboksi ei nauhottanut Emmerdalea yhtenä iltana ollenkaan. No, ajattelin, että ei hätää, tuleehan samat jaksot seuraavana aamuna uudelleen, joten nauhoitus laitettiin seuraavalle aamupäivälle. Ja pyh, ei se silloinkaan sitä nauhoittanut! Ihan kokonaan ilman sen päivän Emmerdaleja miun ei tarvinnut olla, osa meni nauhalle kun tajusin tarkistaa nauhoittaako digiboksi silloin aamulla. Koska ei ollut lähtenyt nauhoittamaan laitettiin ihan rec-napista nauhoitukseen. Enpä jäänyt ihan ilman!

 

Kastetaulua

Tuossa taulussa on ollut edistymistä. Ja se sujuu jo paremmin. Vaati vaan pientä totuttelemista. Pikkuhiljaa alkaa hahmottumaan tuo kuva, ainakin kun on tiedossa mitä tuon pitäisi esittää Hymy

Tein sitten viikolla tilauksen Margarethalle. Ihan vaan yksi taulu on tulossa. Heh. Ja hirvee neulontahinku olisi, mutta en oo jaksanut miettiä mitä alkaisin tekemään seuraavaksi. Pitäisi rauhassa selailla lehtiä ja tonkia lankavarastoa.