Tällä haavaa kun ei hirveesti oo tuota käsityöaikaa niin onkin hyvä kasvattaa varastojaan. Citymarketissahan on ne mammuuttimarkkinat. Ja mammuuttimarkkinoilla erilaisia tarjouksia, myös lankatarjouksia. Miun teki mieli ostaa sitä Malibua, joka oli tarjouksessa. Mietin, näin kesää kohden, jotain kivaa toppia siitä. Nohevana tyttönä kahoin jo kottoo lähtiessä mallin ja paljon siihen menisi lankaa. Päätin myös jättää ostamatta jos värivalikoima ei ole kiva. No, kyllähän se oli ihan kiva, joten ostin 600 g vihreää Malibua.

Toisaalta ärsyttää kun tuo lankavarasto taas vaan paisuu, mutta toisaalta, mitä väliä. Eikä tämä varaston kasvatus pelkkään lankaan jäänyt. Se Margarethan kevätkuvastohan tuli postissa jo jokunen aika sitten. Aika kauan mie sitä vastustin, mut...

 

Ihana hevostaulu

Eihän tuollasta voi vastustaa loputtomiin? Mie aattelin, että teen tän sitku oon tehnyt kastetaulun ja kettutyön loppuun sekä äitille semmosen kukka ja penkki -taulun. Sitku. Aika epätoivoista. Tuota äitille tulevaa en oo vielä aloittanut. Mutta tuo kastetaulu ei oo mitenkään iso (ja se on taas edistynyt ihan kivasti! Virheestä huolimatta.). Ja kettutyö, ei siitäkään ihan hirveesti puutu, aika kultaa muistot eikös se niin mennyt. Kettutyö on nimittäin jälleen laatikossa enkä ihan muista missä oon menossa, olisko puoliväli jo ylittynyt? Mut on se hyvä, että on suunnitelmia!

Oonhan mie jotain pientä saanut valmiiksi tehtyä. Nimittäin neuloskelin kaksinkertaisesta bambusta lisäimuja. Miulla on tuo lisäimutilanne aika kehno eikä huvita yhtään ommella, joten tuollanen idea tuli. Kokeillaan onko noista mihinkään. Kestovaippailu on nyt lähtenyt menemään paremmin, se on sitä kokeillua. Olen myös keksinyt mihin äitiyspakkauksen ImseVimse vaipat kelpaavat: lisäimuiksi harson sisään. Ne ei nimittäin toimineet meillä oikein mitenkään ja nythän ne on jo pieniä Tossulliselle.