Näin siinä helposti käy: kävin katsomassa ruusutyötä kehystyksen jälkeen

939830.jpg

Ja lähdin kotiin tämän kanssa:

939831.jpg


Se on hyvä, että tuo töiden määrä ei vähene vaan pysyy vakiona tai jopa lisääntyy. Kappas, molemmat on kukka-aiheisia! Tuo orkidea tulee sitten äiskälle. Nyt miulle valkeni miksi Dimensionsin töissä on maininta "haastetta kirjonnan harrastajalle", tuossakin pitää ihe lajitella langat (kuten myös ruusutyössä) ja se on miusta hirmu vaikeeta kun en meinaa erottaa niitä sävyjä.

Orkideat eivät pääse tuotantoon vaan siirtyvät jonotuslistalle. Aloitan tekemään siskolleni tätä tänään:

939833.jpg

Välillä on saatava eläimellistä menoa eikä aina vaan kasveja! Tässä on onneksi langat valmiiksi lajiteltu. Tälläkään ei ole mitään erikoista aikataulua, kiva tietysti olisi jos saisin sen valmiiksi jouluksi. Ei tarvitsisi miettiä joululahjaa! Siskoni kyllä tietää, että tällainen taulu on tulossa, joten yllätyksenä on vain se, että minä vuonna taulu on valmis. No, ei tässä nyt oikeasti ole mitään pitkää aikaa (vielä) mennyt, viime kesänä tuon hankin.

Kuvat on aika kaameita tälläkin kertaa, mutku on niin pimmeetä. Salamalla heijastaa ja ilman värit näyttää pöhköiltä.

Tänään aion ottaa piskeistä kaverikuvan koirakuvat viikkohaasteeseen. Miulla on jo selvät sävelet kuvauspaikasta ja koirien asennoista ja ilmeistä. Kuvauskohteet saattaa sitten esittää jottain vastalauseita...