Kun sää on ollut miun vakituinen valituksen aihe niin nyt yllätän ihteni: onpa hyvä sää käsitöille. Ulos ei viitti nokkaansa laittaa ku pakollisten ulkoilujen verran. Muuten meillä on viihdytty tiukasti sohvalla ja sehän tarkottaa sitä, että käsityöt etenee. Hirvien kera oon viettänyt useamman elokuvan verran ja se alkaa näkyä. Todistusaineistoa ei oo esittää juuri tänään, koska unohin kuvata päivällä sen. Ristipistoja on niin kaameen vaikeeta kuvata jos ei oo tarpeeksi valoa.

Jotain on näyttää:

1187913.jpg

Pontson poikanen

Alotin sitten pontson Aino-langasta. Mie tykkään tehdä palmikoita ja ne näyttävätkin hienoilta. Ne näyttää vaikeilta vaikka eivät sitä olekaan. Matkalla oon pysähtynyt ihailemaan jälkeä, vaikuttaa hyvältä ja tasaselta. Kiva kun on välillä tyytyväinen tekemisiinsä. Vikoja on niin helppo löytää.

Väri näyttää punaiselta vaikka oikeesti tuo on oranssi. Oranssin lisäksi tuun käyttämään myös violettia, yksivärisenä ei onnistu, koska yhtä ja samaa väriä ei ole riittävästi aarrearkussani. Siitä voi tulla aika veikee väritykseltään.