Vaaleanpunaista on neulottu ahkerasti. Ekaksi neuloin tämän:

Pitsineulemyssy

Ohje: Novita kevät 2010, ohjenro86

Lanka: Novita Wool, kanervanpunainen

Puikot: 3 mm ja 3,5 mm bambut

Langankulutus: 31 g

Isohan tästä tuli, kenties kesemmällä. Tai jotain. Eikä tuo nyt näillä pakkasilla toimisi. Tosin eihän pihalle hirveesti oo muutenkaan asiaa. Ikävä kyllä. Pitsikuvio oli taas kaunis, mukava oli tehdä, joten olen tyytyväinen myssyyn. Jätin tupsun myssystä pois, koska en ole tupsuihminen. Tää kun valmistu niin löytyi Helmi-myssyn ohje:

Helmi-myssy

Ohje: Ulla 03/05, Helmi-myssy vauvalle

Lanka: Novita Wool, kanervanpunainen

Puikot: 3,5 mm pyöröt

Langankulutus: 35 g

Voiko olla suloisempaa? Röyhelöä, pitsineuletta ja vaaleanpunaista? Myssystä tuli sopiva, joten pitänee tehdä toinenkin :) Tykkäsin ohjeesta. Hieman miulla oli hankaluuksia pitsineuleen aloituksessa, välillä oli liikaa ja välillä liian vähän silmukoita. Mutta onnistuinpa! Tykkäsin tehdä tätäkin. Vaativuustaso oli miulle sopiva. Ohjetta kun luvin ennen kuin aloitin neulomisen, mietin että tuleekohan tästä mitään? Osaankohan tehdä? Jotenkaan en hahmottanut myssyn muotoa lainkaan. Päätin luoda silmukat ja yrittää. Siitä se matkan varrella selkeni miullekin. Eikä ollut liian vaikeeta.

Nyt on puikoilla vihdoin se mekko. Vähän epäilyttää, taitaa tulla just sopiva tai pieni. Riippuen miten nopeesti puikkoja heilutan. No, on hankittava sopivan kokoinen nukke, jos liian pieneksi tytölle tulee.