Aloitin eilen illalla leikkimään sivupohjan kanssa. Just sillon kun piti mennä unten maille. Kumma, että sitä keksii kaikenlaista "tärkeetä" tekemistä just ennen nukkumaan käymistä. Kuvan osasin vaihtaa, laitoin nimeen sopivan kuvan, joka on esiintynyt Koirakuvien viikkohaasteessa. Hei, tänään on tiistai, pitää käydä katsomassa haasteen aihe! Värejäkin osasin vaihtaa ja kun niitä käy vaihtamaan ei loppua tahdo näkyä, aina pitää kokeilla olisko tuo tai tuo väri sittenkin parempi. Tänään jatkoin taas vähän, mutta olkuut nyt näin. Saahan noita vaihdettua milloin vaan.

Suksetkin voitelin äsken, huomenna olis tarkotus mennä hiihtämään ihan oikealle ladulle. Jos vaan muistan ottaa aamulla kaikki tarvittavat tavarat ja asusteet mukaan. Mie en usko illalla pakkaamiseen, parast tulos tulee pienessä kiireessä aamulla :)

Tänä aamuna ihailin aivan mielettömän ihanaa kuutamoa. Hitsi, oli hyvännäkönen. Jos vaan olis ollu kamera mukana olisin ottanut kuvan. Näytti niin jännältä, turha ees miun yrittää selittää, mutta kaunista oli kuitenkin. Näin illalla kuu on antanut lisävalaisua ulkoilun aikaan, paras ulkovalo ikinä! Päiväkin on pidentynyt rutkasti, kesää kohti mennään ja tuntuu, että jaksaa puuhailla enemmän ihan näin viikollakin.