Miulla on kerrankin jotain valmista! Vautsi. Ihan kaksin kappalein tai riippuen laskutavasta niin jopa voisimme päästä lukuun kolme.

2008562.jpg

Kirjoneulelapaset, pipo ja erinäisiä tassuja

Lapaset
Ohje: Ensilumi kuusimetsässä. Ullan adventtikalenteri 2007.
Lanka: 7-veljestä, violetti, roosantapainen, vihreä ja tummavioletti
Puikot: 3,5 mm bambut
Langankulutus: 79 g

Pipo
Ohje: Novita syksy 2006, korvaläpällinen pipo
Lanka: Teddy, punakirjava
Puikot: jos vallan mitä välineitä käytin, mutta ainakin 7 mm pyöröt ja 8 mm sukkapuikkoja
Langankulutus: 67 g

Lapaset on kokoa melkein miulle. Kaipa ne käytössä venyisi miulle sopiviksi, mutta taidan laittaa saa ottaa -koriin. Jos jollekulle vieraalleni kelpaisi joskus, jos ei niin mie käytän. Lapaset on ihanan paksut ja siis varsin lämpimät. Kirjoneule ei oo miun vahvinta alaani, joten jälki ei oo siisti. Tarviin lisää harjoitusta. Ihan kivaa oli tehdä, en enää ahistu kirjoneuleesta niin. Miusta lapasista olisi tullut parhaimman näköiset jos oisin käyttänyt vaan tuota violettia ja tummaaviolettia. Käytännön saneleman pakon vuoksi (liian vähän lankaa!) en voinut tehdä niin, joten menevät monivärisinä.

Pipo on ollut miulla jo käytössä. Ihan ok, hieman syvemmän kun olisin tajunnut tehdä, niin olisi parempi. Pipon ohjeessa jouduin soveltamaan, koska lanka oli miulla toinen (ohjeenmukainen olisi ollut Jenga). Käytännössä otin ohjeesta tuon pipon mallin ja tekotavan. Kyllä mie useemman kerran tuon alotinkin, joko tein liikaa silmukoita tai sitten liian vähän. Pieneen pipoon sain tuhraantumaan yllättävän paljon aikaa.

Hups! Muffinssit meinas kärähtää.Tein vadelmamuffinsseja. Ilmeisesti leivonta ja koneella nyhrääminen ei oo suositeltava yhdistelmä paistoaikoja ajatellen.

Kävin tänään alottelemassa kudontaa. Mie oon suunnitellut kutovani ulkoeteiseemme maton. Tänään miun piti vaan valita äiskän varastoista kuteet, mutta päädyin myös hieman aloittamaan mattoa. Todellakin hieman, ehkä neljä senttiä tein, mut aika hyvin kutastu noin niinku kauppareissuksi ;) Huomenna tekisi mieli mennä jatkamaan, mutta en oo varma vielä eestynkö.

Eilen etsin uuden neulan kettutyötä varten ja pistelin useamman tunnin illalla. Tänään nukuinkin päiväunet. Neulakin on toistaiseksi ehjä.