Viikonloppuna täällä on pistelty menemään. Perjantaina värittelin, mutta en malttanut värittää ihan kaikkea siitä ohjeesta mitä olin tehnyt. Piti päästä pistelemään! Suurin osa on kuitenkin nyt väritetty ja pisteltykin on yli viiden Emmerdalen verran.

1982517.jpg

Äs ja kettutyö

Hieman ahdisti laskea kettutyö keittiön lattialle kun piskit oli sisällä. Aika hyvin ne tajus, että ei passaa tota talloa. Äs nyt on muutenkin varovainen, ettei tallo miun kankaita tms. jotka on lattialla työskentelytarkoituksessa, mut Pee vähät välittää. Mut siis kukaan ei tallonut miun kettutyötä. Äs vaan möhnötti tuossa nenänsä kanssa. Nenän kuljettaminen pois kuvasta olisi tainnut olla liikaa vaadittu tänään.

Mut onhan tuo työ edistynyt verrattuna edelliseen kuvaan. Ässän nokan alla ei oo paljon valmista aluetta, mutta himppunen kuitenkin. Tällä hetkellä työstän tuota vasenta ylänurkkaa. Eilen meinasin aloittaa kettujen pistelyn, mutta jatkoin kuitenkin tuota taustaa. Onhan tuota sivua tekemättä ilman noita kettujakin. Ja mie luulen, että miusta on kiva tehä ne ketut, mutta tausta niiden jälkeen voi tuntua hirmusen työläälle. Niin yritän pitää neulan kurissa ja pistellä tuota taustaa mahdollisimman kauan.

Olin tänään hieman reissussa ja tietysti reissussa täytyy olla mukana reissuneule. Ei reissua ilman reissuneuletta. Mitään sopivaa mukaan otettavaa ei ollut, joten aloitin villasukkien neulomisen. Miulla kävi viikonloppuna vieraita, jotka veivät (eiku oikeesti suostuivat ottamaan) kotiin vietäviksi yhdet sukat ja lapaset lahjakoristani. Nyt sitä on taas hyvä täydentää! Sain kyllä muutaman tilauksenkin (pipo ja lapaset), mutta aloittelen ne sitten kun löydän sopivaa lankaa. Voi olla, että noista miun reilusta kahdeksasta kilosta ei löydy sopivaa :) Uskomatonta, mutta puikoilla olevat sukat eivät ole palmikkosukat. Uusimmassa Novitassa oli mukavia sukkamalleja, joista valitsin yhdet puikoilleni.