Kiitos kaikille tervetulleeksi toivottaneille! Tulipa hyvä mieli kun näki kommentit. Siis kiitos.

Huomasin hassun sattumuksen: kävin sinillä ja huomasin hienot sukat. Mie olin tehny kanssa samanlaiset ja kuten sinillä myös miulla ne oli ensimmäiset palmikkoviritykseni. Aika hassuu. Miulla kyllä oli sukat vielä päättelemättä, mutta tämän sattumuksen vuoksi oli pakko päätellä ne ja ottaa kuva. Niiku todistusaineistoks. Kiitokset siis Sinille päättelyinspiraatiosta!

846602.jpg

Ohje on tämän syksyn Novitan seiskaveikka liitteestä ja lanka on yllättäen 7 veljestä. Meni pikkasen yli kerän, onneks sattu olemaan ylimääränen nöttönen oranssia, ei tarvinnu korkata uutta kerää.

Kuvaan on luonnollisesti änkeytynyt ylimääräinen otus, joka varastaa koko shown. Tää on niin tätä. Ihminen yrittää kuvata omia tuotoksia, nii eikö siihen tunge mukaan yliaktiivinen mäyris! Tässä tapauksessa se ei oikeesti oo kovin valitettavaa, sukissa nimittäin on virhe, jonka tarkempi ihminen olis korjannu. Mie en jaksanu purkaa ja päätin, ettei virhe näy käytössä. Jos näkyy, pitää liikuttaa kinttuja noppeemmin ettei ihmiset kerkee nähä muuta kuin oranssin viuhahduksen!