Yritin käydä Lapaskuussa ilmottamassa valmistuneet lapaset. En saanut laitettua kuvaa, pitänee yrittää myöhemmin uudelleen. Sitku ei oo ihan varma kumpi tökki mie vai kone.

Oon tänään tehny lankainventaarion. Mie lähin sillä veikkauksella, että lankaa on n. 5 kg. Kuinka väärässä sitä ihminen voikaan olla. Lankaa löytyi 10 kiloa ja 850 grammaa. Siis täh? Kuka meille on ne kantanut? Mie en ainakaan oo ostanu ku tarpeeseen... Kaikkee epämäärästä lankaa on puolitoista kiloa. Muutamiin toppeihin on varattuna puuvillalankoja, mutta villalankaa on kyllä eniten. 7-veikkaa löytyy melkein kaksi kiloa, mutta ne on hyvää kulutuslankaa. Ei paha, kyllä tästä varasto vähenee. Oliskohan pitäny sittenkii osallistuu siihen - 10%? Ainii, eihän tässä oo miun kalalankavarasto. Mie kun en ees oikein tiijä mihin mie oon kaikki piilottanu, mutta sitä on jossain jemmassa ehkä n. 2-3 kg. Ja veikkaus ku mennee aina pieleen ni varsin 5 kg löytyy. Mut niitä ei lasketa.

Pitäsköhän tehä myös kirjonnan puolella inventaario? Paljon löytyy tekemättömiä pakkauksia? Veikkaus on alle 10 ehkä kahdeksan tekemätöntä ristipisto- tai muuta kirjontapakkausta. En muuten tehny tänä syksynä tilausta Margarethalta. Äiskä tilas...

Käytiin tänään pitkällä metsälenkillä, ihanaa kun ei oo hirvareita (eli hirvikärpäsiä)! Miulla ja hirvillä on usseesti samat reitit ja niitä hirvareita sitten löytyy kaikkialta. Lunta vaan tosiaan ootellaan. Tai ainaskii mie ootan; ei tuu sissään niin hirveesti hiekkaa, pääsee hiihtämään ja on valosempaa. Mutta oottaa pitää vielä näillä nurkilla.

Kun hirvistä pääsin puhumaan niin tässä on edistymistä sillä saralla:

1035852.jpg

Miten mie saatoin kuvitella, että tää vois valmistuu joululahjaksi? Vissiin joku mielenhäiriö oli sillon. Hih, tuo yksi saksanhirvi on vielä silmäpuoli.

1035853.jpg

Pitänee ressukalle toinen silmä tehä heti ensi tilassa.