Tämän hetkinen säätilanne. Tärkeää.

Ärsyttää kun aina tulee taukoa tästä polkkaamisesta. Ajatuksissa pyörii useesti, mut käytännön toteutus on heikompaa. Näillä se on mentävä kuitenkin.

Kiitos paljon kettutyön kommentoinnista! Mie oon sitä esitelly kotona kaikille, ketkä erehtyy meijän kynnyksen yli astumaan Vielä en oo pessyt työtä (ku ajatuksissani), joten kehystysasiakaan ei oo edennyt. Ajallaan sitten.

Uusi pistelyni on edennyt ihan kivasti:

Tuoli ja ruusut

Tälle ei oo vielä tullut suuhun sopivaa työnimeä. Tuossa on sanko jo melkein valmiina ja tuoli hahmottuu siihen sankon alle. Mielikuvitustahan se vielä vaatii. Tuossa on tosi paljon värejä. Ja tietysti tyyliin; muutama pisto tänne ja muutama tonne. Osa pistelyajastani meneekin siihen, että istun ja pohdin millä värillä sitä viittis ruveta tekemään. Hauskaa silti.

Villasukkien neulonta on edistynyt myös. Toinen sukka on aloitettu, vartta on tehty toiseen n. 15 cm ja toiseen vähän yli 10 cm. Tekis mieli neuloa jotain muuta välillä, mut en vielä anna mielihaluille periksi. Toisaalta noita sukkia on ihan mukava tehä. Voi neuloa muutaman silmukan silloin tällöin. Helppo jättää kesken, eikä aivojakaan tarvii käyttää. Siinä mielessä passeli neule miulle!

Tossullisosuus: yösyötöt on historiaa! Mie lähin pariksi yöksi evakkoon koirien kaa ja mies oli Murun kanssa. Helposti luopui yösyömisistä, mutta vielä kitisee tottumuksesta parin tunnin välein. Onneks ei tarvii jokaiseen kitinään puuttua, mutta muutaman kerran yössä joutuu rauhoittelemaan uudelleen uniin. Miullehan tää on ku lomaa, koska en vielä osallistu yöllisiin rauhoitteluihin. Vejän vaan peittoo korviin ku alkaa kitinää kuulumaan. Kyllähän kitinöihin tulee herättyä, mut on se niin ihanaa ettei tarvii takapuoltaan nostaa!

Hyryn Uuni aloitettu. Ongelmaa luetun tekstin ymmärtämisessä.