Käytiin eilen pienellä lumikenkäilyllä. Piskit eivät olleet mukana. Mäyräkoirat ei oo mitenkään erikoistuneet lumikenkäilyyn... sillon niillä menee hyvin kun hanki kantaa eikä irtolunta oo paljoa, muutoin niillä on hieman hankalaa. Oikein hyvin päästiin metsässä, ei upottanut liikaa ja lunta kuitenkin oli yllättävän paljon. Miulla ei ollut sauvoja mukana tällä kertaa, joten muutamassa jyrkässä rinteessä olin ongelmissa. Kamera oli mukana, mutta tutuissa maisemissa tulee vähemmän kuvattua. Jotain todistusaineistoa retkestä kuitenkin:

1403803.jpg1403808.jpg

Lähimetsässä liikkuneita

Tänään kurvailin kengillä ihan tuossa pihassa (nii normaalisti hipsin paljain varpain ;)). Pellolla meinasin kiertää lenkin, mutta piskit halusi mukaan joten ihan tuossa pihaa ympäri kipitettiin. Kiivettiin iiison kinoksen päälle, piskeistä se oli tosi hyvä vartiointipaikka. Kävivät räkyttämään kun kerrankin näkivät vähän kauemmaksi.

Sisällä oonkin sitten virkannut ja saanut takakappaleen valmiiksi. Vaihdoin taas välillä ristipiston työn alle. Eipähän kyllästy!