Heti kärkeen säätieto.

Onpas hankala aloittaa kirjoittamista. Höh. Laitetaan siis kuvaa:

Tuoli ja ruusupuska

Tällä hetkellä tuoli alkaa hahmottua enemmän, ruusupuska loistaa edelleen poissaolevana. Miulle ei oo ennen käyny näin ja taas kävi. Mie jouvuin purkamaan aika paljon, eniten ikinä. Suututti. Ihan omaa huolimattomuuttani! Voi mur. Olin tehny innoissani kokonaisia ristipistoja kahdella (vai kolmella, en halua muistella) värillä vaikka puoliristipistot olisivat riittäneet. Argh! Purin pois ja tein uusiksi. En saanut ees pelastettua purettuja lankoja, ne meni sen verran höttösiksi. Toivottavasti langat tulee riittämään. Se jää nähtäväksi.

Purkamisen jälkeen työ sai olla jäähyllä. Otti sen verran paljon päähän. Ja mie halusin tehä tätä:

suomalaista reikäommelta

Miun kansallispuvun ylispaidan ranneke. Tehdään äiskän kanssa yhdessä miulle kansallispukua (Etelä-Savon). Mie teen ne osiot, jotka äiskä käskee. Lähinnä kirjonnat tulee miulle. Ja jotain muita juttuja, joista miulla ei vielä oo hajua. Muutenkaan mie en oikein mitään ymmärrä tästä hommasta, mutta teen mitä sanotaan tai ainakin yritän. Oon tykännyt.

Ne ikuisuusprojektisukat ovat edenneet. Kohta pitäisi kai kaventaa, mutta ovat sovitusta vaille. Ei pysty jatkamaan. Uusi Novitakin tuli ja kaikkee kivaa olisi siinäkin neulottavaksi.

Tossullisosuus: aika veikee tapaus. Tänä aamuna oli semmonen kiukkukohtaus, että Äs kävi ulisemaan kuorossa Tossullisen kaa. Kyllä tästä vielä hyvä bändi saahaan!

Hyryn Uuni ei edisty. Mie en vieläkään ymmärrä mitä mie luen. Joten oon ottanut myös muuta lukemista.