Käsitöissä on menossa salailua vaativia asioita, joten pitänee kertoilla piskikuulumisia. Ässällä on uusi koppa!
1775954.jpg

Ässä yksiössään

Mikä on Ässän kopassaan majailla, siinä on kattoluukku ja luunmuotoiset sivuikkunat. Kyllä kelpaa! Kyseessä on semmonen kevythäkki, helppo koota ja kevyt kantaa. Vähän kyllä mietityttää, että pysyykö Äs oikeesti tuolla vai syökö tarvittaessa itsensä läpi. Ei kai, kuhan vaan tottuu uuteen asuntoon.

Miulla oli pienoinen taka-ajatus kun hankin tuon kopan (Peellähän on omansa): Äs ei tuu enää yöllä sänkyyn peiton alle vaan nukkuu omassa kopassaan. Meillä Äs on nukkunut ihan vakituiseen sängyssä, Pee vain silloin tällöin (kylmällä ilmalla) vierailee. Perjantaista lähtien Äs on saanut nukkua kopassaan. Ekana yönä nostin pois sängystä parikymmentä kertaa, seuraavana alle kymmenen, nyt vaan muutaman kerran yössä täytyy nostaa tai käskeä pois. Siis vau miten hyvin on mennyt! Mie olin varautunut vähintään puolenvuoden tappeluihin! Pitää vaan jaksaa pysyä tiukkana tai siis pitää vaan jaksaa komentaa. Muutenkin Ässällä on pieni kurinpalautuskausi menossa, Äs ei aina muista kuka saa kulkea ovesta eka ja kuka oottaa lupaa...

Viikonloppuna mökkeiltiin. Mie koitin ehtii mustikoita, olishan noita jos viittis kerätä. Mustikoita oli siellä täällä muutamia, ei kivaa. Tulihan siellä mehässä jonnii aikaa kerättyä, mutta paljoo mittää en saanut. Piskit ei ollu mukana mehässä, ne on enemmän rannalla viihtyvää sorttia:

1775956.jpg

Pee haluu oman snorkkelin ja sukelluslasit

Kuvassa Pee aloittaa sukellusta. Tällä kertaa se ei juurikaan uinut vaan halusi vain sukellella. Aika pelottavan pitkään Pee on veden alla tai siis sen pää, takalisto yleensä jää pinnalle. Tätä harrastusta pitää vähän rajoittaa, korviin menee vettä aika paljon kun koko koira on umpsukkelissa. Hassu mikä hassu.