Tänä aamuna talitintti sai miut hyvälle tuulelle. Aamulla tintti kieppui pihakoivussa, pyrähti siitä miun pyörän sarvikolle ja siitä kesäkukan päälle. Ihme kieputuksia meni. Tais olla kyseessä Lentotaituri Talitintti oli sellaset kiemurat. Kai niillä on kevättä rinnassa, tai kesää.

Tämän kevään tipututtavuuksiin kuuluu myös Peippojen taisto. Kaks peippoo pyörähtelivät keskenään, oliko leikkiä vai taistoa, paha sanoa. En kovin oo perehtynyt tipujen sielunelämään. Sitten meillä on pihassa kiva kirjosieppo. Sekin aamujani sulostuttaa. Aamupalaa syödessä saan seurata kirjosiepon aamupalan metsästystä. Nään keittiön ikkunasta sen lentelyä. Veikee.

Räksiä riittää meijän pihassa myös. Ne ei oo niin sympaattisia, niitä on liikaa. Enkä hirveesti tykkää pääskysistäkään, sottasia tyyppejä, mutta myös huimaavia lentotaitureita. Tämmösiä lentäviä kavereita meidän pihassa. Nii ja monia muita, mutta nää on niitä keihin on huomionsa kiinnittänyt. Johtuu varmaan myös siitä, että nää kaverit mie tunnistan, sentään.

Käsityöasioista semmosta mainintaa, että sukkaa tullee. Lahjaksi. Siitä myöhemmin. Kirsiltä olin saanut haasteen, kivalta vaikuttaa haaste. Siihen myöhemmin.