Ei ole oikein ollut viiliksiä eikä aikaa kirjoitella. Nyt taas paremmin, joten jutut jatkukoon! Meillä tosiaan oli viime viikonloppuna Aina Oikeiden pikkujoulut. Sain ihanan lahjan, joka on jo kerinnyt levitä ympäri taloa. Sinin kamerassa taitaa olla kokonaisuudesta kuva, joten sieltä kautta tallentunee jälkipolville ;) Kiitoksia kavereille illasta, miulla oli mukavaa! Tiistaina olisi ollut neuletapaaminenkin, johon olin suunnitellut meneväni, mutta aina ei hommat menekään niinkuin suunnittelee. Meillä on nimittäin Äs aiheuttanut suurta huolta.

Ässän selkä alkoi reistailemaan ja nyt pidetään poitsua häkkilevossa. Parempaan suuntaan ollaan menossa tällä hetkellä, mutta kyllä tää taas jätti epävarmaksi, milloin uusii vai uusiiko ollenkaan? Miten kauan saa Ässän pysymään häkissä ilman, että se haluaa sieltä pois (siis pyrkii väkisin pois häkistä)? Miten onnistuu aloittamaan taas liikkumisen riittävän varovasti? Onko Ässällä miten pahoja kipuja? Milloin on kipulääkkeen aika? Paljon kysymyksiä, mutta eipä olla ekaa kertaa näiden kysymysten edessä. Meillä on ollut hieman huonoa tuuria tässä asiassa, molemmilla piskeillä on ollut tämä mäyristen "tyyppivika". Näistähän ei voi tietää ikinä varmasti vaikka miten kasvattaja olisi asiaansa perehtynyt ja asiansa osaava.

Vähän positiivisempiin asioihin: käsityörintamalla on edistystä tapahtunut niin kettutyössä kuin lahjakorituotteissa. Kettutyöstä voisi jälleen yrittää ottaa valosalla kuvaa (miten ihmeessä se valosa aika aina kerkee hävitä ennen kun mie oon saanu kameran käsiini?) . Lahjakoriin menevät pikkuvirkkaukset:

2121447.jpg

Patalaput

Ohje: mallivirkkaus Debbie Stollerin kirjasta Koukussa. Simpukkakuvio
Lanka: 7-veljestä violetti ja vihreä, tummavioletti on Pirtaa (?)
Koukku: 4 mm, semmonen moderni virkkuukoukku, jossa on valo. Väriltään vaaleenpunainen (siis koukku ei valo)
Langankulutus: 24 g ja 27 g

Mie oon tykästynyt nyt tähän malliin. Kiva ja nopsa tehdä. Harmi vaan miulla jäi vielä nökäreet noita lankoja jäljelle. Äst.

Miun auto meinasi tänään mennä väkisin yhen lankakaupan parkkiin. Mutta ei se sitten mennytkään kun kerroin sille, että vielä meillä on kotona lankaa ihan mukavasti. Varasto on joulukuun alussa 7 kg ja 422 g. Siitä ei oo vähennetty noita juuri valmistuneita patalappuja. Minnuu ihan jännittää selvittää vuoden lopussa miten paljon oon neulonut/virkannut tänä vuonna. Kyllä tässä nyt kiloja on huvennut! Ai niin tietty on huvennut kun ne on siirtynyt minnuun, jollain isommalla kertoimella :)

Mie oon aloittanut Kulttuurikuntoilun kun tuo liikuntakuntoilu on jäänyt vähemmälle, niin paikataan tuolla, kuntoilu kuin kuntoilu. Mie täyttelen tuota kulttuurikuntolomaketta omassa hiljaisuudessa ja osallistun sitten ensi vuonna arvontaan. Muutamia tavoitteita oon asettanut itselleni. Aion nimittäin käydä jossain konsertissa, sellasessa klassisen musiikin konsertissa, pianokonsertti kiinnostaisi, mutta paikkakunnan tarjonnan mukaan on mentävä. Lienee parasta tutustua siihen tarjontaan. Lisäksi aion lukea Huojuvan talon ja jokin näyttely (taide-, valokuva- tms.) kuuluu tavoitteisiini. Eli nuo tavoitteeni ovat sellaisia, mitä ei ehkä muuten tulisi tehtyä, tää on hyvä tilaisuus patistella itseä.