Kiitoksia hirvikommenteista. Mukavaa lukea kommentteja ja näitä työn tauspohdintoja. Piskipohdintaanikin kommentoneille kiitoksia, ihan tosiaan on hyvä välillä pohtia miksi itsellä on koira.  Ja kiva tietää, että muutkin pohtivat samantapaisia ajatuksia, pystyykö hoitamaan koiransa tarpeeksi hyvin yms. , kuin miekin.

Pee on ollut mahdoton. Aamuisin ei lähde lenkille, ei liikahdakaan pediltään jos ei kanna. Ollaan sitten Ässän kanssa käyty kahdestaan lenkillä ja pyydetty Pee lenkin jälkeen pihalle. Tai tänäkin aamuna kannoin sen ulos kun ei pyytämällä tullut! No, ei oo pakko jos ei taho. Kai. Pihassa se kyllä liikkuu ihan ok, muttei kauemmas halua lähteä.

Olipa kurja ajella tänään kotiin, oli niin pimeetä. Huomenna pitäis pakastua, joten miulla ei varmaan taas auton ovet aukea. On se mukavaa kun on jotain jännitettävää: pääseekö autoon mistä ovesta? Meneekö auton ovet kiinni kun olen autoon kömpinyt? Ovatko ovet kerennyt sulaa kun pääsen määränpäähäni asti eli mistä ovesta pääsen ulos? Ja sama homma uudelleen kun kotiin päin lähden. Miun autoo ei vissiin oo tehty näihin oloihin.

Mie oon päättänyt tehdä seuraavana pistelynä sen orkidea työn. Olkoonkin lajiteltavat langat ja kultalangan pistely edessä. Selailin aamulla Margarethan kuvastoa ja hain pistelyinspiraatiota. Tuo neulonta kun nyt jotenkin ärsyttää, samaa kuviota vielä vaan. Loppusuora siinä oikeesti on menossa, olisko yksi tai kaksi mallikertaa jäljellä, mutku tökkii niin tökkii. Toivottavasti en ota seuraavaksi neulontaani mitään missä on jotain kuviota tai muuta kerroksen laskemisjuttua koko ajan.

Mie oon avannut hiihtosaldoni! Lauantaina tein pellolle ladun. Eilenkin hiihtelin. Kyllä se on mukavaa ja hikoiluttavaa puuhaa! Mie en oo mikään "hiihto-hirmu" siinä mielessä, että saisin satoja kilometrejä (tai tuhansia) täyteen talven aikana. Miulla on talveksi sadan kilometrin tavoite, viime vuonna en tainnut päästä kuin kahteenkymmeneen kilometriin. Nähtäväksi jää mihin tänä talvena pääsen.