Oon viettänyt rauhaisaa sunnuntai päivää. En oo kummempaa tehnyt kun käynyt lenkillä ja istunut tekemässä ristipistoja. Hyvä rauhottuu ja leppäillä näin sunnuntaina, kerätä voimia alkavaan viikkoon. Lauantaina kävin Retretissä. Miulle selvisi ettei videoistallaatiot oo miun ominta taidemuotoa, näin katsojana. Ei se turha reissu siis ollut vaikkei mitään suuria elämyksiä miulle tällä kertaa tarjonnut. Kiva se on kerran vuodessa käydä.

Ristipistoissa menee siis paljon puhuttu, mutta harvoin nähty (lue: ei koskaan ennen) kettutyö:

1810194.jpg

Kettutyö

Kuva on tältä aamulta, joten se on edistynyt hieman. Tuota vasenta yläreunaa teen tällä hetkellä. Kettutyöstä tulee suurin tekemäni työ, kuhan valmistuu. Huomioikaa miten positiivinen asenne miulla on; kuhan ei jos valmistuu. Aikaa tulee kyllä menemään kauan.

Uusi Ateljeé Margarethan kuvastokin tuli viime viikolla. Siellä on pari työtä, joita miun tekisi mieli. Yksi hevostaulu ja yksi norsutaulu. Mies ehdotti, että rupeisin tekemään vaan kettutauluja. No, niitäkin löytyi kyllä ja ihan kivannäköisiä, että siinä mielessä passaisi :) Joulujuttuja oli paljon kuvastossa, ne ei oikein innosta minuu, ainakaan isommat joulujutut. Niissä on hirvee homma ja niitä voi pitää vaan niin vähän aikaa vuodesta esillä. Hetkonen... miullahan roikkuu yks talvinen ristipistotaulu tuolla olkkarissa... kokeilin joskus kauan aikaa sitten miten se sopii siihen riiputtimeensa. En oo sitten korjannut pois. Se sitten siitä, että joulu/talvijuttuja ei pidetä kun vähän aikaa.

Neuletapaamisessa aloitettu sukka ei oo edistynyt mihinkään. Mietinkin, että se voisi olla hyvä matkaneulomus kun reilun viikon kuluttua lähen pienelle reissulle. Jotain pientä ja helppoa neulottavaa täytyy ottaa mukaan, kuluu se matkustusaika rattosammin.

1810200.jpg

Synttärilahjakassi

Sain tämmösen ihanan ja minnuun hyvin osuvan kassin äitiltä synttärilahjaksi muutama kuukausi sitten. Se sopii niin hyvin miulle, tuo käärme on todisteena siitä :) Kassi on ollut vaan neuletapaamiskäytössä. Mie en oikein raaski käyttää sitä, se on ihana ja sopiva!