Piirtelin ja leikkailin sunnuntaina kaavoja. Pääsen sitten ompelemaan kun nuo pääsiäisen pyhät tulevat. Tarkoitus olisi tehdä caprit, pitkähihainen paita ja ehkä vielä toppi. Noihin on siis kaavat jo tehty ja kankaat pesty ja valittu. Nähtäväksi jää miten miulle käy. Voi olla, että ompeluinto häipyy enkä ompelekaan mitään. Tai sitten uupuu jotain oleellista, esim. oikeanväristä lankaa. Mut kai tuolla on...pitäsköhän varmistaa?

Pee on ollut taas hermostuttava. Ei lähde lenkille ja on koko aika nälkänen. Pee on erikoisruokavaliolla ja se sapuska on  liian energiapitoista kun ei Pee oikein lenkkeile. Annoskoko on pidettävä tosi pienenä ettei tuu kiloja lisää ja sitä kautta enemmän selkävaivoja ja vielä vähemmän liikuntaa. Ikävää tasapainoilua. No, tässä ruvetaan kokeilemaan pientä muutosta ruokavalioon ja katotaan saisiko tuota nälkää kuriin.

Äs taas ulkoilee kyllä, mutta se syö niin paljon lunta, että joudun käyttämään sen uudelleen ulkona noin puolen tunnin päästä kun ollaan tultu sisään. Ässää kyllästyttää kun edetään hitaasti Peen tahtiin, että syö joutessaan sitä lunta. Tää on taas niiiiiin näitä päiviä, jolloin v*tuttaa kaikki.

Kiukuttelun makuun kun pääsin, niin kiukutellaan sitten jo etukäteen pääsiäisliikennettä. Minnuu ahistaa jo nyt se liikenteen määrä mitä tiellä on torstaina miun kaa yhtäaikaa. Ei se jonossa ajaminen niinkään ota päähän, mut se kun kiireiset ohittelee ja tunkee sitten johonkin pieneen väliin niin, että muut joutuu jarruttelemaan. Argh! Toivottavasti kaikki pääsis perille, ettei tapahdu onnettomuuksia, sehän se on pääasia.

Ei viitti enempää kiukutella vaan voisi yrittää jotain positiivista miettiä. Öööö...Näin viime yönä hauskaa unta, oikein nauratti kun heräsin. Miun unessa oli Pelle Miljoona sellasessa tv:n treffiohjelmassa. Mistä ihmeestä unet ihmisen mieleen tullee?