Miulle on tullut kaksi haastetta! Laitan käsittelyyn Sannamarin haasteen, koska se tuli ekaksi. Toisen jätän vielä jemmaan ja käsittelen myöhemmin.

1. Montako blogiviestiä olet kirjoittanut blogiisi?
Muistaakseni 110 tai jotain sinne päin.

2. Miksi aloit kirjoittaa omaa blogia?
Kun olin aikani lueskellut muiden kirjotuksia halusin myös itse kokeilla blogin pitämistä. Täytyy myöntää myös Savonlinnan ompelukerholaisilla oli vaikutusta asiaan, hirmunen painostus ;)

3. Millä nettisivuilla käyt kun olet netissä?
Blogilistani ainakin kahlaan.

4. Onko sinulla omaa kotisivua?
Ei ole.

5.Osaatko puhua muita kieliä kuin äidinkieltäsi?
Englantia ja ruotsia. Venäjää osaan auttavasti. Onhan noita muitakin kieliä tullut luettua, mutta niissä osaaminen on sen verran heikkoa ettei niitä viitti ees mainita.

6.Mitä ohjelmia seuraat tv:stä?
No tää lista sitten on pitkä! Emmerdale, Toinen alku, erilaisia suomalaisia sarjoja (tv 1 ja 2), lauantai-illan saksalaisia dekkareita, Elämäni eläimet ja Teho-osastokin olisi kiva seurata, mutta unohan aina nauhottaa sen...

7.Hissi vai portaat?
Portaat.

8.Onnen- tai epäonnennumerosi?
Onnennumeroni on 6.

9.Haasta vielä kolme bloggaajaa.
Tää on vaikein osuus. Nää haasteet kun kiertää niin äkkiää kaikilla ja osa ei edes tykkää haasteista. Joten omavaltaisesti päätän jättää varsinaisesti haastamatta ketään.


Herkkulakkoni karahti karille. Mie en voi vastustaa kahta viikkoa kauemmin limonaadia. Nyt sekin on selvinnyt. Kyllä otti luonnon päälle luovuttaa, mutta makeutus- ja lisäaineet houkuttivat ihan liikaa. Karkkilakko on pitänyt, eikä se enää kovin pahalta tunnu. Siihen on tottunut. Enkä todellakaan aio luovuttaa sitä leikkiä kesken kaiken!

Liina on melkein valmis. Puuttuu enää yksi kukkakuvio kokonaan. Muut kuviot ovat valmiita tai ainakin melkein valmiita. Kukkakuvioista puuttuu jokaisesta varmaan reilu parikymmentä pistoa kahdella eri värillä. Niitä värejä käytettiin niin vähän, että päätin tehdä ne sitten lopuksi jokaiseen kuvioon kerralla. Ensi viikonlopulla liina varmasti valmistuu. Ihanaa. Miulla on jo uusia suunnitelmia ihan liikaa mitä haluaisin tehdä. Sukat tekisi mieli neuloa lahjaksi, sellaset pitsiset.