Valitsin lainaamistani äänikirjoista ekaksi kuunneltavaksi Hilja Valtosen Nuoren opettajattaren varaventtiilin. Miulla on ollut hauskaa. Vaikka teos on julkaistu eka kerran jo 1926 ei se tunnu ollenkaan vanhanaikaiselta tms. Oon vasta kuuntelun alussa ja minuun osu oikein hyvin kun kirjassa kuvattiin open matkaa Pohjanmaalle. Itsekin Pohjanmaalla pyörähtäneenä itäsuomalaisena osasin kuvitella Liisan (open) tunnelmat. Siinä oli niin sattuvasti kuvattu miltä ne maisemat näyttää ihmisestä, joka ei ole Pohjanmaalla ennen käynyt. On se sen verran erilaista. Nyt on meneillään pakollinen (?) rakkausosio. Huomenna jatkan.

Dilemma: voiko lukukokemukseksi luokitella, jotain jota ei ole lukenut? Ehkä olisi pitänyt kategoria lukukokemukset vaihtaa kirjallisuudeksi tms. No, plääh, mie enää viitti muuttaa kun oon jo lukukokemukset aloittanut.

Pitää tutkia onko Putkinotkosta äänikirjaa saatavissa. Muutama vuosi sitten yritin lukea sitä, mutta pääsin vaan parikymmentä sivua eteen päin. Aina ei kirja satu kohdalleen. Kuunnellessa se varmasti menisi oikein sujuvasti, ei se varmaan huono ole (mie vaan oon sivistymätön moukka ku en jaksanu lukea :))

Kaivoin äsken pihalle piskeille käytävää, jos lunta tulee paljon (toiveajattelua) niin ne pääsee hyvin kiertämään sitä käytävää. Olettaen, että joku pitää sen auki. Pee ja Äs kirmasivat sillä välin pitkin peltoa, myyriä ne kai sieltä etsi.