Miulla oli tiistaina niin mukavaa neuletapaamisen pikkujouluissa. Mukana miulla oli ristipistotyö, joka eteni vähäsen. Käsiä piti käyttää myös herkullisten tarjottavien maisteluun. Lurps! Meillä oli pikkupakettien vaihtokin. Ihanaa tulla yllätetyksi ja niiiiiin hyvän paketin sain, ettei oo tottakaan. Erittäin iloinen olen paketin sisällöstä, joka näyttää tältä:

1112380.jpg

Kool-Aideja neljä pussia. Mie en ollut ennen tavannut moisia livenä ja ihan järkytyin, että ne on niiku jotain suuhunlaitettavaakin. Olin vaan eri blogeissa niihin törmännyt langanvärjäyksessä. Hieman hämmästyin kun luvin pussin tekstejä. Meillä kokeillaan lankojen värjäystä, ei sisäelinten. Kun tuo karkkilakko on päällä ni noistahan vois saada korvaavat lisä-, väri - yms. aineet, hmm... Valkea lanka pääsee värin vaihdokseen siis. Mukana oli myös ihana punainen neulahuovutettu (?) sydän. Ässä oli tosi kiinnostunut siitä ja yritti sitä kuvaushetkelläkin varastaa. Täytyy siis laittaa johonkin missä se ei joudu suden eiku mäyriksen suuhun. Kaiken kruunasi upea punainen huivi. Mallikuvio on kaunis, nimeltään kuulemma rajakarjalalainen (vaikee sana taas). Kylläpä miulle sattui hyvä paketti, siitä suuri kiitos!

Lisäksi Kirsi muisti "joulukortilla":

1112373.jpg

Tuikkukuppi tuikkuineen ja aski tulitikkuja. Kiitos paljon tästä! Tuikku on löytänyt paikkansa takan reunalta ja kauniit tulitikkuaskit ovat yksi heikkouksistani.

Nyt on meneillään tälläistä:

1112392.jpg

Hameen alkua

Aloitin virkkaamaan itselleni hametta. Kovin on kesäistä puuhaa, mutta tänään on satanutkin vettä. Että kesätunnelmissa ollaan niiltäkin osin. Harmittaa vaan vietävästi kun aioin mennä hiihtämään tänään, en sitten oikein innostunut hiihdosta vesisateessa. Kumma kyllä.