Kävin eilen vilkaisemassa Koirakuvien viikkohaasteen aiheen, se on apu. Heti lähti ajatus kulkemaan. Erityisesti Pee on ollut iso apu miulle, tietty kun se on meillä pitempään ollut niin on kerennyt enemmän olla apupoika. Pee on toiminut "kuulokoirana" kun en ihe aina puhelinta tajua (jos se on kassissa tms.), Pee on hakenut rakennuksen alle tippuneen esineen, itse en olisi sitä pois saanut. Erityisesti Peen kautta oon tutustunut moniin ihmisiin, joten apu ystävien hankinnassa on ollut suuri. Äs taas on sellainen seuraneiti, jos yöllä valvotuttaa pitää Äs usein seuraa.

Molemmat piskit ovat erityisen kunnostautuneita putsauspalveluissa. Pee on erikoistunut lattioihin ja Äs hoitaa ihmisten pesun. Erityisen kätevä apu?

1232386.jpg

Ässän pesupalvelu

Mie en nyt ihan varma kuitenkaan ole, että miten mukava tuollainen pesumäyräkoira on, tuollei käsien pesussa, mutta kun palvelukonseptiin kuuluu niin minkäs teet :) Putsauspalvelun vuoksi ei tarvitse juurikaan miettiä lattialle pudonneiden ruokien tms. siivoamista. Putsauspalvelumme hoitaa ne! Apua sekin.