Josko tänään onnistuisi kuvien laitto. Ei sen puoleen, oon saanut kastetaulua hieman tehtyäkin sitten edellisen kuvan (jota ei siis näy täällä).

 

Kastetaulun alku

Tän työn pistely vaatii miulta keskittymistä. Ehkä osasyynä on se, että kettutyössä teen pistelyä siten, että väritän ohjeesta jo tehdyt alueet. Tässä en tee niin vaan seuraan ihan vaan ohjetta ja yritän muistaa/laskea/seurata missä olinkaan menossa. Ja ne värit on siis aika samankaltaisia. Eikä hommaa helpota kankaan tiheys. Pistot tehdään kahdella säikeellä ja miusta on vähän ahdasta. En meinaa saada pistoja asettumaan siististi. Haastetta siis löytyy.

Virkkauskin on edennyt yllättävän hyvin. Eilen illalla oli vaikeuksia käydä nukkumaan kun teki vaan mieli virkata. Järki sano, että unta on saatava, mutta virkkaukseen voi jäädä pahasti koukkuun, se tiedetään. Äst, enpä tajunnut ottaa virkkauksesta kuvaa. Siinä on jo alareunan ornamenttikuvio valmiina. Seuraavat kymmenen kerrosta onkin sitten pelkkiä tyhjiä ruutuja. Teen siis ruutuvirkkauksella tätä ikkunaverhoa. No, eipä tarvihe kahtoo ohjetta vähään aikaan!

Vauvarintamalla ollaan opeteltu harsojen taittelua. Ohjeet on ollu hyvät, mutku miulla ei oo hyvää hahmotuskykyä. Onneksi mies osaa tuommoset jutut. Opittiin uusi taittelujuttu kun mies sen miulle opetti. Ihe en päässyt ohjeen kohtaa yksi kauemmas. Vielä kun kantoliinan kieputtelua harjoitellaan yhdessä niin ehkä kuviot siinäkin rupee loksahtamaan kohdilleen.