Miun virkkuukoukkuun iski turbo.

Kettukuoma

Ohje: Kettukuoma kirjasta Virkkaa kesä kotiin (Maire Uotila)

Lanka: 6-säikeinen kalalanka

Koukku: 2 mm metallinen

Langankulutus: 180 g

Koko: 75 cm x 70 cm

Alareunan hapsut ei oo ohjeenmukaiset. Mie en osannut millään tehdä semmosia kierrehapsuja, joten tein tuollaiset reunahapsut, joihin oli ohje samaisessa kirjassa. Miulle kävi tän kanssa vähän hassusti: olin iloinen, että sain tän virkattua valmiiksi ja rupesin sitten silittämään tätä. Hupsis, siinä huomasin, että toisesta reunasta puuttui pylväät. Silityshommat seis ja koukku käteen. Harmitti (muttei pahasti).  Tämän kanssa turatessa meni yli vuosi.

Kettukuoma ikkunassa

Tän ei pitänyt tulla tähän oveen, mutta pistinpä nyt siihen kuitenkin. Oven ikkunaverho on pesussa (toista viikkoa, kaameen likanen). Ja sopiihan tuo tuohon ainakin leveydeltään ja tuo kettu on kiva kun näkyy tuossa yläosassa. Veikee.

Villasukat on edenneet kärkikavennuksiin. Tai oikeammin sovitukseen, että voinko aloittaa kärkikavennukset. Ni, homma seisoo ku en oo muistanut ottaa sukkia mukaan kun nään äiskää. Piti kaivaa tuoli ja ruusu -ristipistokin jo esiin yhtenä iltana kun meinasi toimettomuus tv:n ääressä iskeä. Oli kiva pistellä sitä pitkästä aikaa. Huomenna olisi neuletapaaminen (kai) ja mie en tiijä mitä mie siellä tekisin! Kai on jotain uutta aloitettava.

Tossullisosuus: nyt kulkee kahdella jalalla sujuvasti. Yrittää sanoa strutsi.