Hui, paleltaa. Edelleen. Nyt on - 28 astetta. Kiitos riittää. Kai näitä pakkasia vielä jatkuu ja saakin jatkua, mutta jos vähän edes lämpenisi. Vaikka tuohon - 20, ni olisi kiva. Nyt ei oikein ulos tarkene lasten kanssa. Tai turhauttaa pukea se puoli tuntia/lapsi ja olla vartti pihalla. No, myö ollaan leivottu normaalia enemmän. Kun on ollut tuota uunin lämmitystä. Synttäreitäkin tässä lähipäivinä vietellään. Senkin puoleen saa leipoa.

Ystävänpäivä lähestyy ja mie intouduin tekemään kortteja. Hirveesti en lähettele ystävänpäiväkortteja, mutta muutamille on tullut laitettua.

Ystävänpäiväkortteja

Ohje: Heart Mittens -ohjeesta sydänkuvio

Lanka: liukuvärjättyä vaaleanpunaista ja violettia ja keltaista

Kangas: 14 count aida, kimaltelevaa vaaleanpunaista

Seitsemän kappaletta tein kortteja. Joten näistä voi jäädä ylimääräisiäkin, johonkin toiseen kortinlähetystarpeeseen. Miulla on ollut ongelmia noiden liukuvärjättyjen lankojen kanssa, en ole oikein osannut niitä käyttää. Jälki on ollut useasti vähän hölmöä. Näissä sydämissä liukuvärjättylanka toimi miunkin neulassa. Näitä oli kiva pistellä ja miusta kortteinakin ihan ok. Vaikka vaan tuohon päälle liimasin. En tehnyt sillei hienosti sellaista koloa mihin tuo pistely laitettaisiin.

Kuvio on tosiaan kirjoneulelapasista. Mie oon miettinyt tekeväni tuolla kuviolla lapaset, mutta oonhan mie paljon muutakin miettinyt tekeväni ;) Mutta kuvio toimii pisteltynäkin.

Tytön kastetaulu, eka kuva

Jaaha, neula on jäänyt poskeen. Miusta tuo on jotenkin kammottavannäköinen. Pelottava kallo. Ei ollenkaan suloinen vauva. Toivottavasti se tästä vielä paranee kuhan eteenpäin pistelen menemään.