Kiitos kaikille onnitteluista. On tää aika onnellista ja outoakin aikaa, tutustumista puolin ja toisin. Kestoilua vaippapuolella ollaan harjoiteltu menetelmällä yritys, erehdys, kysy Katjalta, yritys, onnistuminen jne. Päivisin ollaan nyt kestoiltu, yöt ollaan menty kaupan tätin vaipoilla. Harjoittelua tää vaippailukin.

Tassulliset on suhtautuneet Tossulliseen erittäin hyvin. Onneksi. Niitten käytös yllätti miut. Pee on ollut ihmeellisen välinpitämätön vauvan suhteen (ja aluksi myös miun suhteen Itku). Äs taas on ottanut tehtäväkseen Tossullisen hoidon. Äs on hyvin kiinnostunut vauvan hyvinvoinnista ja aamuisin kun pääsee makkariin Äs ryntää ekaksi kahtomaan vauvan tilanteen. Muutenkin reagoi vauvan ääniin ja on mukana hoitotoimenpiteissä. Ässästä tulee isona itkuhälytin.

Aloitin pistelemään kastetaulua. Vaatii yllättävän paljon keskittymistä, niin samansävyisiä värejä ja tihee kangas. Äst, en nyt saa kuvaa siitä laitettua tänne. Tässä voi kestää aikansa ennen kun valmistuu.

Kun ristipistoilla tehtävä kettutyö on tauolla niin pitihän miun jotain kettua alkaa tekemään. Oikeesti se oli sattumaa, että kettuaiheinen tekele valikoitui, mutta aika hassua kuiteskin. Niin, virkkaan kalalangasta ikkunaverhoa (pientä), jossa on kuviona kettu. Jostain kumman syystä miun rupes tekemään mieli virkata ja ruutuvirkkaus nyt tuntui sopivalta. Voi olla, että tästä tulee ikuisuusrojekti... Kahellaan miten käy.