Eilinen teatteri oli hirmusen hyvä! Katottiin Täällä Pohjantähden alla osa 2: vallankumous. En oo ennen moista esitystä nähnyt, se oli erilainen kuin aiemmin näkemäni. Hyvällä tavalla erilainen. Kun väliaika alkoi minnuu ihan harmitti, lopun lähestyessä harmitti myös. Oli niin hyvä esitys.

Esityksen aikana tuli mieleen, että pari näyttelijää ovat sellaisia, jotka ovat olleet koko miun teatterinkatsomishistorian ajan siellä näyttelemässä. Monenlaisissa rooleissa on heitä tullut nähtyä, vähän olen kyllä yhteen niistä kyllästynytkin. Jotenkin hänen näyttelemistapa on aina samankaltainen. Tässä esityksessä ei haitannut se yhtään. Onneksi tuli käytyä katsomassa esitys, viimeinen esitys meijän teatterissa oli eilen. Olin jo syksyllä päättänyt, että haluan tämän näytelmän käydä katsomassa. Niin, mikä viime tippa?

Näyttelijöillä on älytön työ. En haluaisi olla näyttelijä. Usein iltaisin töissä ja päivälläkin pitää harjoitella (kai). Ja siinä näyttelemisessä pitää olla täysillä mukana joka esityksessä (kai), en ainakaan usko, että pystyisi "vasemmalla kädellä" näyttelemään. Samaa näytelmää pitää junnata useana iltana, entäs jos loppua kohden alkaa kyllästyttämään? Ei ole kadehdittava työ. Millastakohan palkkaa näyttelijät saa? Siis tuollaiset "tavan" näyttelijät?

Vielä esityksestä, lavastus oli taas toteutettu aika jännästi. Alussa ihmettelin kun oli niin vähän tavaraa lavalla, eikä sitä nyt missään vaiheessa kauheesti siihen tullutkaan. Onnistunut ratkaisu miun mielestä. Ei oo varmasti yksinkertaista tuo lavastuksenkaan teko. Mie oon jotenkin ollut tänäänkin sen esityksen pauloissa, se jäi mieleen pyörimään.

Asiasta seuraavaan. Norsuja:

1359496.jpg

Norsut

Tämän parivaljakon oon saanut äiskältä. Hää löyti nämä kirpparilta. Miusta nämä ei ollut samalla kertaa myynnissä vaan ekaksi tuli tuo puntsu ja sitten joskus myöhemmin äiskä pelasti miun norsufarmille tuon valkean. Valkea on noin 30 cm korkea, puntsu n. 20 cm korkea. Nämä intialaiset norsut on tehty nahasta. Ihanat. Niillä on myös hännät, mutta ei syöksyhampaita lainkaan.

Ristipistoinspiraatio on iskenyt ja orkideat ovat työn alla. Kai se on vähän pakko inspiroitua kun uusia ristipistotöitä on tulossa taas jonoon...